Markette tanıştığım çocuk ile evlilik yolunda ilerlenir mi?

Eylül ayından beri markette çalışıyorum, işe başladıktan 2-3 ay sonra bir çocuk müşterim olarak gelmeye başladı. İlk başlarda alışverişini yapıp gidiyordu ama sonralarda normal arkadaşça tanışmaya başladık, konu konuyu açtı. Ben diyetteyim mesela, o da diyetteymiş. Ortak yanlarımız çok olunca muhabbet sardı baya. 3 aydır da markete beni görmeye gidiyor, işe giderken 5-10 dk beni görüp konuşup işe gidiyor. Çocuk başta numaramı istedi ama tanımadığım için haliyle vermedim, ancak Instagram olur dedim. 1 haftadır oradan iletişim kuruyoruz, buluşmak kısmet olmadı henüz ama 1 ay içinde buluşuruz herhalde. Ama çocuk iyi birine de benziyor, hatta ciddi birine de benziyor, öyle laubali bir tip değil. Yaş farkımız da iyi, ben 26, o 29 yaşında. Marmaray'da güvenlik işinde çalışıyor, evlerimiz de yakın, o marketin karşısında oturuyormuş 😀😀 Yemin ederim hayatımda ilk defa reelden biriyle tanışıyorum, bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Önceki sevgililerim sanaldandı, oyun, Instagram filan sadece yani, ama hepsi çöp çıktı.
Güncellemeler
1 ay
Bu arada çocuğun babası 3 sene önce vefat etmiş kendisi kırşehirli ama 12 senedir İstanbuldaymış ablasıyla beraber yapıyorlarmış annesi memlekette ama yazın İstanbula geliyormuş 2 tane ablası varmış birini ben markette gördüm 1 kere geldi o da
Markette tanıştığım çocuk ile evlilik yolunda ilerlenir mi?