Sizce günümüzde kadınlar mı daha yalnız, erkekler mi? Herkes ilişki istiyor gibi görünüyor ama kimse kimseyle mutlu olamıyor. Bunun asıl sebebi sizce ne?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkede ekonominin bozuk olmasından kaynaklı Avrupa nüfusunun yarısı kadar insana iş ekmek verip bizim 2-3 katı maaş ederken biz kendi insanımıza iş vermezken 10 milyon Suriyelilerin ve afrikalinin yeme içme şansını bu ülkede yaşatıyoruz. Dünyanın avanak kısmiyiz
Tamamda kanka ne alakaa
İnsanların mutluluğunu etki eden faktör yüksek maaş wlabilmesi o işten wyrilsa bile başka bir yerden iş bulabilme şansının olması hoşuna biri gittiğinde karşılıklı anlaşarak evlenme şansına sahip olma duygusu çevrendeki insanların mutlu insanlar olarak gormende senin yalnız kalmana veya mutlu olmana etki eden faktorlerdir
çaya gidelim çorbaya gidelim
Dalga mı geçiyorsun erkekler yalnız hiçbir kadın yalnız değil sosyal medyanın ortaya çıkması erkekleri yalnızlaştırdı.
Bir aylığına kadın ruhuyla erkek bedenine geçseniz intihar edersiniz
Soru sordum kasma
Saçmalayan sensin
Bence erkekler daha yalnız, çünkü kadınların çevresindeki normal arkadaşları bile onları yalnız birakmazken, erkek her sorunda yalnız, bı Allah var
Allah yeter
Bu çağda bence herkes yalnız güzelim, ama erkekler duygularını sakladığı için daha derin yalnız hissediyor olabilir 🤷♀️ Kadınlar daha çok konuşup dertleşiyor, erkekler içine atıyor. Sebep kısmı da net: beklentiler tavan, emek yerlerde… 😶🌫️ Herkes “mükemmel”i arıyor, kendini geliştirmeye üşeniyor. Sence en büyük problem ne, beklentiler mi, güvensizlik mi, emek eksikliği mi? 💭🧃
Cevap
24Cevap
erkekler yalnız
Ben cinsiyet yerine insanın kendisine odaklanarak Insanlarin bazilari yalniz diyorum.
Kisilikle alakali karakterle alakali bir durum daha cok
bence egosal bi durum herkes üstünlük peşinde
Öyle istek 0
Güvenmediğimiz için herkese şüpheyle bakıyoruz
Allah korusun be
Kafalar uyuşmadıktan sonra gerisi boş. İstediği gibi güzel olsun, yakışıklı olsun vs. Aynı şeyleri paylaşamadıktan sonra anlamı yok.
İnsanlar elindekiyle yetinmeyi bilmez hep başka şeylere özenir ve aşk kavramını da yok etmiş olurlar
Duygusal insanlar yanlız ve ilişki istiyor Abazanlar birlikte olmak istiyor ki erkek kadın fark etmiyor sapık kadınlar erkekleri geçti ama duygusallar istediğini alamıyor sapıklar arada düşürüyor :D
Çünkü insanlar aşk sevgi sevilmek gibi kavramları istemiyor herkes egosunun okşanmasının peşinde bu yüzden herkes mutsuz
Ailesi tutucu ve zorbaysa kızlar
Diğer hallerde erkekler
Şuanki devrin sadece cinsellik üzerine kurulduğunu düşünüyorum. Çünkü kimse kimseye güven vermiyor ve biraz sa bunun sebebinin ekonomi olduğunu düşünüyorum.
Neden ekonomi
Ekonomi yüzünden kimse neredeyse yuva kuramıyor. Kiraya çıkmayı düşünseler bile geçineceklerini pek sanmıyorum. Çünkü en büyük etken bazen maddi durumlar da olabiliyor.
İşte gerçek sevgi ve anlayış olsa evlilik çok iyi ilerler de kimse kabul etmiyor herkes lüks peşinde
Ben şahsen lüks peşinde değilim. Ama insanlar geçinebilecek bir pozisyonda olmalarıda lazım. Haksız mıyım?
Tabiki öyle
E o zaman demek ki istemesek bile yalnız kalabiliyoruz.
ilişkiyi bi kenara at yani kişi mutlu değil öncelikle herkes bunalımda sorunlu stresli
Her iki tarafta vermeden almak istiyor fedakarlık yok
Evet sorsan herkes ilişki istiyor gibi ama kimse istemiyr nasıl olcak
Erkekler daha yalnız bence.
Iki tarafta yalnız bence
Şöyle ki erkek istese de bu zamanda tanışamıyor kadınlarla çünkü sosyal medya ya kadınlar genellikle yakışıklı bulduğu ve sempatik gelen erkeklere cevap verir konuşur ama kadın istese hemen hemen her erkekle konuşabilir ve yalnız kalmayabilir. Kadının yalnız kalması tamamen kendi tercihi oluyor çünkü güvenemiyor ve güvenmediği için de yalnız kalıyor ama erkek istese de, istemese de yalnız kalıyor.
Asıl sebebi kesinlikle güven
Kesinlikle
evt genel olarak yalnızım
gerçeklerden kopukluk
Biz daha yalnızız bence
Her milleten var gibi
Benimmm
tamamiyle refah seviyesi sorunu
Kadın degil tabiki
Anlık iyidir vur
Emin ol iki tarafta yalnız
Sen ve ben