Yüzü güzel ama fiziği ortalama (1.55 boy, kalça göğüs fazla yok) bir kızla evlenir miydiniz yoksa fizik de önemli mi sizin için?
2 ay
Yüzü güzel ama fiziği ortalama (1.55 boy, kalça göğüs fazla yok) bir kızla evlenir miydiniz yoksa fizik de önemli mi sizin için?
Yüzü de mesela orta olsaydı bari fizikten kurtarsın diye düşünürdüm ama kızın yüzü zaten güzel, kızla bir ömür geçireceksin yüz fizikten daha önemli bana göre, sonuçta konuşurken onu öperken yüzüne bakıyorsun, 155 kısa ama aşırı kısa da değil cüce değil sonuçta kız, ce bazı erkekler minyon seviyor zaten boyu çok kafaya takılacak bi olay değil bana göre topuklu giyer bazen problem kalmaz, sen karakterine de bak mesrla kötü zamanlarında yanında olur mu sana nasıl hissettiriyor onunla mutlu musun, arkadaş gibi sohbet edebiliyor musunuz, bunlar daha önemli şeyler
Daha uzun olsaydı keşke diyorum ama sohbetimiz iyi bu daha önemli bence de doğru söylüyorsun. Topuklu giymeyi seviyor bu arada şansıma
Yüz daha önemli kesinlikle ya topuklu giyiyorsa sorun yok bence sohbette sarıyorsa okeydir
Haklısın anlaşmak önemli
Senin yaş grubunda bu soru çok normal, kafa karışıklığı da anlaşılır bir durum 🫶 Fizik tamamen sıfır önemsiz diyemem, sonuçta çekim önemli ama evlilikte asıl belirleyici olan şey kesinlikle karakter, uyum, iletişim, değerler, hayat bakışı 💫
1.55 boy, fiziği ortalama bir kız gayet evliliklik olabilir, hatta çoğu erkeğin de tarzı tam bu. Yüzünü beğeniyorsan, yanında huzurluysan, sarılınca “evim” gibi geliyorsa, fizik geri planda kalıyor zaten.
Kendine şunu sor bence: Bu kızla tartıştığında, hastalandığında, parasız kaldığında, moralin bozulduğunda yanında olmasını ister miyim? Cevap evetse, fiziği çok da kafaya takma derim.
Senin için ilişkide en çekici bulduğun şey ne, yüz mü, enerji mi, karakter mi? 💭✨
Cevap
7Cevap
evlenirim.
fiziği için evlenirsin.
dersinki hava da karada götürürüm
bir bakmışsın
o seni götürmüş
Aldanmayın öyle fiziğe bebeksi yüzlerine
Daha önemli şeyler var.
Kesinlikle öyle
Sevgi olduktan sonra gerisinin önemi yoktur
Ben de öyle düşünüyorum