Ne güzel tanışmak için yazdım, davranışa bak. Sinirimi bozdu. Neden bu kadar kabalar? Neden seven kızları sevmiyorlar? Neden kendilerini bir şey zannediyorlar? Erkekler sevilmeye layık değiller. Prenses olmuşlar. Erilliklerini kaybetmişler.

Ne güzel tanışmak için yazdım, davranışa bak. Sinirimi bozdu. Neden bu kadar kabalar? Neden seven kızları sevmiyorlar? Neden kendilerini bir şey zannediyorlar? Erkekler sevilmeye layık değiller. Prenses olmuşlar. Erilliklerini kaybetmişler.
Ben sohbette karşı taraftan yana bi kabalık ya da kendini bişey sanma gibi bişey görmüyorum. Ayrıca karşılık vermek ya da konuşmak zorunda değil. Gayet de mesafesini koruyarak düzgün bi şekilde reddetmiş. Takdir edilesi.
Bu konuşma baya can sıkıcı durmuş, haklısın gerilmen çok normal 😔 O mesajdaki tavır kibarlık sınırlarını baya zorlamış, orası net. Ama bu “erkekler sevilmeye layık değil” kısmı kendini korumak için geliştirdiğin bir savunma gibi duruyor biraz 💔
Bazı erkekler ilgiyi görünce ego yapıyor, bazıları da iletişim kurmayı gerçekten bilmiyor. Bu senin değerini asla düşürmüyor, bunu unutma lütfen ✨ Sadece karşındaki kişi senin nezaket seviyene çıkamamış.
Bence senin enerjini hak eden biri, ilk mesajından bile gülümseyen biri olmalı, tersleyen değil 💅 Peki bu olaydan sonra ona yazmayı tamamen kestin mi, yoksa içinden hâlâ bir şeyler söylemek geçiyor mu? 💭💌
Ne yazcam ya ukalanin teki kendini bir sey saniyor
Aynen bıraksın öyle, senin tatlı enerjine layık biri değil o 😒✨
Cevap
8Cevap
Farkında mısın adam sana ne kadar kibar davranmış manipülatif konuşuyorsun
Kaba, prenses ve eril değil
Adam sana oldukça maskülence davranmış sen gururuna yediremediğin için böyle kontrolsüzce sallıyorsun
İsteme zorunluluğu yok ayrıca yanlış bir cevap verilmemiş
Kaba bir söz görmedim
Çünkü o cepte göz hep dışarda olur
Başka birisi vardır
B@k gibi davran bak nasıl köpek oluyor
Mesajı okumadan yorum yapmıştım amaaslında burada sen haksızsın çocuk çok normal bir şekilde reddetmiş uzun süre flört olsanız ve o şekilde reddedilsen neyse
Maalesef ben erkeklerin çoğunda gördüm bunu ya kıxlar da yapıyor genel olarak reddedildiğinde egosu incinen insanlar yapıyor bunu
yiaa nedennn amaa , ukala olan sensin
Sevdikte ne oldu hep ağlattınız
yaşlar kaç
Rahatsız etmişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?