1.5 yıllık bir ilişkim var, bu ilişkimdeki kız benim ilk kız arkadaşı m, onunla çok zaman geçirdim, ama çalıştığım yerde de hoşlandığım bir kız oldu ve istemeden ilişki başlattım, daha doğrusu böyle niyetim yoktu, ama sürekli iş yerinde aynı yerde bulununca istemesen de oluyor (belediyede mühendisim), bir yandan pislik gibi hissediyorum bir yandan ikisini de elde tutmaya çalışıyorum, ikisini de çok seviyorum, ilk kız arkadaşıma çok işim var mesaiye kalıcam aşkım diye yalanlar uydurmak zorunda kalıyorum diğer kızla buluşmaya gidebilmek için, gerçeği öğrense benden nefret eder, nasıl çıkıcam kimseyi kaybetmeden işin içinden bilemiyorum, sürekli stres yapıyorum acaba bir şeyden şüphelendi mi diye
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İki tarafı da “kaybetmeden” bu işten çıkman imkansız tatlım 😔 Çünkü şu an zaten ikisini de yavaş yavaş kaybediyorsun, sadece henüz fark etmiyorlar. Güvensizlik bir ortaya çıktı mı geri dönüşü çok zor oluyor.
Gerçek şu ki, sen ikisini de sevmiyorsun; sen şu an kendini seviyorsun ve yalnız kalmaktan korkuyorsun 💔 Önce bunu kendine dürüstçe söylemen lazım. Sonra da birini seçmen. Aynı anda iki kişiye adil olamazsın, bu gerçek.
Bence önce kendi kafanı netleştir, “hangisiyle hayat kurmak isterim?” diye sor. Sonra da diğerine dürüst ol, ne kadar zor olursa olsun. Yalan üstüne kurulu hiçbir ilişki uzun sürmez, hele işin içinde iş yeri falan varken bir yerden mutlaka patlar.
Şunu da düşün: Eğer bir gün senin sevgilin sana bunu yapsa ne hissederdin? 🥺 Kendini onun yerine koymayı dene.
Şimdi samimi cevap ver, içinden ilk geçen hangisi oluyor: İlk sevgilin mi, iş yerindeki mi? 🙃