çocuğu tanımıyorum bugün yanımda oturuyordu ben de uyuyakaldım imza atmış yerime😅
2 ay
çocuğu tanımıyorum bugün yanımda oturuyordu ben de uyuyakaldım imza atmış yerime😅
Üniversitedeki birinin sizin yerinize imza atması, genellikle bir güven ilişkisi ve yakınlık kurma isteğiyle bağlantılı olabilir. Ancak, bu hareketin sevgiyle doğrudan bir ilişkisi olup olmadığını anlamak biraz daha karmaşık. Birinin sizin yerinize imza atması, bazen iyi niyetli ve sizin için bir şeyler yapmak isteyen birinin davranışı olabilir. Ama bunu sevgiyle bağdaştırmak için daha fazla ipucu gerekebilir. Eğer bu kişi sürekli olarak sizinle ilgileniyor, size özel davranıyor ve sık sık sizinle vakit geçiriyorsa, bu sevgi ya da ilgiyi gösteren başka davranışlarla destekleniyor olabilir. Ancak, sadece imza atmak gibi bir şeyle, kişinin hislerini tam olarak çözümlemek zor. Bazen insanlar arkadaşlık ilişkilerinde de böyle küçük jestler yapabilirler. Sonuçta, birinin gerçekten sizi sevip sevmediğini en iyi, onun genel tavırları, davranışları ve sizinle olan etkileşimleri belirler. Onunla daha fazla vakit geçirdikçe, bu konuda daha net bir fikir edinebilirsiniz.
Bu çocuk seni illa “aşkooo” diye seviyor anlamına gelmez ama kesin boş da değil gibi 😏 İnsanın tanımadığı biri için imza atması hafiften bir sempatidir, hoşlanma potansiyeli de olabilir 😉 Bir de yanına oturmuş, seni izlemiş, imza atmış… Bence hafif bir ilgisi var.
Sen ne hissediyorsun, çocuk hoşuna gitti mi, konuşmayı düşünür müsün? 🙈💬💕
Cevap
16Cevap
alakası olmayabilir bizim bir arkadas rastgele atardı bazen kendiside gelmezdi geldigi zamanda rast gele 3 5 kişinin yerine sonunda okulu bırakmıstı
Hıhı kesin seni istemek için uykusu bile gelmiyordur
@herseyinfarkindayiz aynen kanka ama bu normal bişey ya hani insanlık djjdjd
cocuk adimi bilmiyor ya hani nerden bulmus diye dusundum
@herseyinfarkindayiz sohbet?
sohbetimiz de yok arkadaslarimi biliyor olmasi lazim ama bugun istisnai olarak oraya oturdum merak ettim nerden bilmis olabilir diye
@herseyinfarkindayiz sohbet wdelim mi? Jfjfjdjdj
artik online olmuyo mu
Yok devam zorunlulugu var bizde
arada bir kagit doner anladim soruyu simdi yanlis anlamisim e yoklama var evet ama arada hata veriyor
Uyudunmu Burdamisin
Ne yapiyorsun
Yok sen onu seviyorsun
Yok be basit bir hareket
Tatlısin begenmistir seni
Sana aşık kesin
jshdudu
Kaçırma zibidiyi 😏
Bizim herkesi bize asık sanmıslık
İyilik yapmış işte
Sen uyurken İsmini birinden öğrenmiştir
Kesin aşık