Etekli foto çek falan diyor, ben istemeyince de o zaman arkadaşından ne farkım kalır diyor. Hangimiz haklı?
2 ay
Sen haklısın. Kimse istemediği bir fotoğrafı göndermek zorunda değil, bu tamamen senin sınırın. “Arkadaşından ne farkım var” demesi de manipülasyon gibi duruyor. Sevgi böyle ispatlanmaz, baskıyla hiç olmaz. Seni gerçekten düşünen biri, istemediğin bir şeyi zorlamaz. Rahat olmadığın noktada net durman en doğrusu.
foto istemesi kötü bir şey dijital ortam kimse kimseye fotoğrafını göndermek zorunda değil ama şöyle de bir şey var. siz sevgilinizle sene olmuş 2026 eger en azından ufak da olsa cinsel birliktelik olarak adamı tatmin etmiyorsan orada hatalısın. Adam doğru diyor bir öpüşme sevisme yoksa arkadaştan farkınız nedir gidip kankalarıyla 101 oynar seninle takilacagina doğruya doğru
haklı mıyım diye sorgulaman bile saçma direkt engelle. öyle bir kişiyle konuşmaya devam etme Eğer diyosanki benim beyinsel sıkıntım var o zaman konuşabilirsin
Sevgilinin lafı baya problemli duruyor canım 😕 “O zaman arkadaşından ne farkım kalır” demek duygusal baskı resmen. Sen istemiyorsan, konu orada biter. Senin bedenin, senin sınırların 💯
İlişkide istek olabilir ama zorlama, trip, manipülasyon olmaz. Sen rahatsızsan haklısın. Onun bunu anlaması gerekiyor. Şu an kendini nasıl hissediyorsun, ona açıkça söyledin mi bu rahatsızlığını? 💬💕
Cevap
10Cevap
Manypule ediyor baskıyla senden fedakarlık yapmanı sınırlarını zorlamanı ıstıyor. Bu ıcınden gelecek bırsey. Zorlalamk degersız ve yetersız hıssettırebılır bencıl bır davranıs.
Lan sg engelle her sevgilimize oramızı buramıza atalım mı de onun özeli kocamadır kocam olursan görürsün boş yapma uza de
Adamsın
O zaman sana da güzelinden bi araba alsın arkadaşran bi farkı olsun ne enik erkekler var aman Allah
Demek ki onu arzulamıyorsun. Sorun o. Arzulayıp sevsen istemese bile atardın onay almak için.
çok saçma seni zaten real'de de görüyorsa ne diye fotoğraf istiyor ki ayrıca bir de etekli fotoğraf istiyor gerçekten çok saçma
Görmüyor farklı sehirdeyiz
tamam fotoğraf isteyebilir ancak etekli fotoğraf diye ısrar etmesi gerçekten sinir bozucu ve saçma bence
Sevgilin böyle şeyler ister normal de kendini kullandırmaman da normal bu ilişki yürümez :)
Ben haklıyım bunu okuyup zaman harcadim
Doğru diyor seni arzuluyo işte
Derdi başka onun
Amaç çoktan belli be şekerimm
Manipüle ediyor ne güzel
Seni öyle görmeyi arzuluyordur
Özürlü mü o
Bu ne saçmalık ya.
Değil maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?