Hep ben yazıyorum, arıyorum 1 aydan beri artık sıkıldım 5 gün oldu sizce merak etmiş midir
Bir düşünün haftada sürekli 3 kere arayan biri sizi aramayı bir anda kesti ne hissedersiniz?
1 ay
Hep ben yazıyorum, arıyorum 1 aydan beri artık sıkıldım 5 gün oldu sizce merak etmiş midir
Bir düşünün haftada sürekli 3 kere arayan biri sizi aramayı bir anda kesti ne hissedersiniz?
Bence seven insan her şeyi yapar bende normalde çok çekingen birisiyim ama erkek arkadaşımın sürekli yaptığı bir davranışı yapmamaya başladığında bunu sormaya cesaretim var çünkü seviyorum ve neden bunu yaptığını merak ediyorum. Açıkçası tamamen umursamadığı içindir aklına gelmiştir tabiki neden aramıyor neden yazmıyor neden yokmuşum gibi davranıyor diye ama umursamadığı için bu soruların cevabını aramaya kalkmıyordur.
biz bir kere buluştuk ilk buluşma 4 saat geçti sonra bir daha buluşamadık araya başka işler girdi ertelendi vs.. sonra işte wp den yazıyorum arıyorum öyle konuşmaya başlamıştık hafta da en fazla 3 kere arıyordum 15 20 dk muhabbet oluyodu iyidi yani ama hep tek taraflı hani benimi deniyo alttan mı alıyo anlamadım
Evet, merak etmiş olabilir özellikle alıştığı bir iletişim birden kesildiyse ama kesin olan şu herkes aynı tepkiyi vermez , bazıları merak eder, bazıları da geri çekilmeyi fark edip mesafe koyar.
Sen haklı olarak biraz gurur ve ilgi bekliyorsun, bunu çok net hissediyorum 💔 Açıkçası, haftada 3 kere arayan biri bir anda susunca çoğu insan merak eder, “Ne oldu, bana mı küstü, başına bir şey mi geldi?” diye düşünür 😶🌫️ Ama burada asıl soru şu: O seni merak etti diyelim, peki gerçekten seninle ilgilenmek istiyor mu, yoksa alıştığı ilgiyi mi özlüyor? Sence bu durumu konuşmak ister misin yoksa bu sessizlik sana iyi mi geliyor? 💬✨
Cevap
1Cevap
Umrunda bile olmadığına eminim, eğer bir erkeksiz 5 gün durabiliyorsak o erkek bizim umrumuzda değildir
ya çekiniyorsa , biraz çekingen biri çünkü , cesareti yok aramaya yazmaya
5 gün geçmiş aramadiysa hala demekki pek etkili olmamış☺️
haftanın sonuna kadar bekleyeceğim ama bence aklına bile gelmiyorumdur gerçek olan bu :S :(
Böyle oyunlar yerine açıkça konuşmayı duygularını öğrenmek için çaba sarf etseniz daha çok aklında yer alırdınız tabi rol icabı değil içtenlikle🤷
zaten flört havasında oluyordu konuşmalar ama daha yeni tanışmışız gidipte benden hoşlanıonmu diye soramam yani ,
Yok tabi o zaman başka.
Ghosting bombing cart curt... böyle şeyler yapmak çok ergence
ama hep tek taraflı oluyor iletişim bazı şeyleri dogrulamam gerekiyor mecbur kaldım , kadınlar hep karşı taraftanmı bekler böyle şeyleri kendileri hiç aramazmı
Seviyorsam üzülürüm, sevmiyorsam da merak ederim bekle az yazar
bu erkek senin önemli olmasa bile yani sıradan biri olsa bile merak edermisin yani kadınlar genelde bu durumlarda merak edermi?
Yok davulu çalan yeni tokmakçı vardır kardeş
eninde sonunda merak eder
p. tesi ye kadar aramayacağım bakalım nolcak bende merak ettim , bir kadının zaafıdır merak etmek düşünmek o kadar ilgiliyi verdim bir anda geri çekildim boşluga düşmesi lazım
aramayacağım şimdi ararsam , değerim iyice düşer
gerektiğinden fazla değer vermeyeceksin işte bende zirvede kestim eğer hep böyle giderse kendimi üzerim, bazı durumlarda özgüvenli durmak gerekiyo şartlar ne olursa olsun
tek te hayat geçmiyor ya bir zaman sonra birine ihtiyaç duyuyorsun yaratılış gereği karşılanması gereken ihtiyaçlar var :S :(
O halde Elizabeth e devam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?