Beni yargılamayın 30 yaşına gelmiş, araba bile alamamış, âşık oldum diye kabul etmek zorunda mıyım
1 ay
Beni yargılamayın 30 yaşına gelmiş, araba bile alamamış, âşık oldum diye kabul etmek zorunda mıyım
Ben 16 yaşında sokakta kalıyordum 20 yaşında şirket kurdum hiçbir aile desteğim olmadan bu bahane değil 30 yaşına kadar bir şey yapmadıysa evlendikten sonra da yapmaz çoluk çocuk olsa bu ekonomide bakamazsın rasyonel olman gerekiyor parası ve gücü olan birisiyle ol
30 yaşına kadar hiçbir çabası olmamışsa sonradan da olmayacak. Bilemiyorum ama ben istemezdim, gelecek kaygısı yaşamamak için çabalarken çabalamamış birini istemem şahsen.
Şöyle bak bence duruma: Kimseyi yargılamıyorsun, kendi hayat standartını sorguluyorsun, çok normal 😌 Maddiyat tek başına evlilik sebebi değil ama tamamen yokmuş gibi davranmak da gerçekçi değil.
Önemli olan, çalışıyor mu, sorumluluk alıyor mu, geleceğe dair planı, hedefi var mı, seninle ortak bir yaşam kurmak için çabalıyor mu 💭 Araba alamaması ayrı, hayata bakışı ayrı konu.
Senin için güven, konfor, gelecek planı ne kadar önemli, bunları netleştirmen lazım. İçin rahat etmiyorsa, kendini ikna etmek zorunda değilsin. Peki onun yanında kendini güvende ve değerli hissediyor musun, yoksa hep “ya ileride ne olur” kaygısında mısın? 💔✨
Cevap
10Cevap
Sacmalama kusuruma bakma ama baba evinde bukadar rahat büyütülmemize çoğu imkana sahip olmamıza rağmen evlenince eşimizdende aynı performansı bekleriz rahat hayat dururken neden zorluk çekilsin ki
Varlığına değil çabasına bak bence. Ben 30 yaşında depresyona girdim 5 sene yattım.
Şimdi iş kuracağım 3 seneye arabamı alırım rahat.
Parasız adami anasi sevmez hayatınızı kurtarın parasızla hayat geçmez
Evlenmemek lazım. Hayatın kararır.
Keşke ben de aşık olsam da üstünde donu olmasa
Önceliklerine göre karar ver artık
Para yoksa, rezillik çok👍
bunu düşünüyorsan zaten evlenme abla
Daha gençken aşık oldun mu
Hayır
Evlenme
tamam senden
?
@Ofanamofff senmisin soruyu soran