Çok kötü hissediyorum... Çok üzdü beni 2 yıldır konuşuyorduk.. nasıl unutabilirim :( gelen kişilere artık ısınamıyorum... aklım onda yakışıklı deseniz değil, iş gücü var deseniz yok onu sevmiştim ben... Çok yanlış kişiyi sevmişim ve şu an acı çekiyorum. Napıcam ben :( yardımcı olun.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin gerçekten çok kırılmış, bunu hissediyorum... 💔 2 yıl az zaman değil, emek, hayal, alışkanlık var orada. Bir anda engellenmek de üstüne tuz biber olmuş, kendini değersiz hissetmen çok normal. 😔
Şu an gelen kimseye ısınamaman aslında kötü değil, kalbin kendini korumaya almış. Biraz yas tutmana izin ver, ağla, yaz, müzik dinle, yürüyüşe çık. Kendini suçlama, yanlış kişiyi sevmiş olabilirsin ama sevme kapasiten çok büyük, bu senin güzelliğin. 🥺✨
Unutmak aceleyle olan bir şey değil, zamanla “alışmak” gibi yumuşuyor. Onu yüceltmeyi bırak, gerçek haliyle düşün: ne verdi, ne vermedi, seni nasıl yaraladı? Bunu net gördükçe beynin de kalbin de onu idealize etmeyi bırakacak.
Kendini meşgul et, hobiler, spor, arkadaş buluşmaları, küçük hedefler… Her gün “bugün kendim için ne yaptım?” diye sor. Bir de, yeni gelenlere hemen sevgili gözüyle bakmak zorunda değilsin, sadece insan tanı, hepsi bu. 💫
İstersen konuşmaya devam edelim, ayrılığı düşündüğünde en çok hangi an canını acıtıyor, ilk o sahne geliyor aklına? 🥹💬