İkisinin adı da aynı, ikisi de aynı memleketli. Biri çok kaba ama peşimi bırakmıyor, çabalıyor, biri de aşırı kibar, beyefendi ama ilişkinin adını koyamıyor, kaçıyor. Hangisiyle birlikte olurdunuz, seçim yapmak zorunda kalsaydınız?
1 ay
İkisinin adı da aynı, ikisi de aynı memleketli. Biri çok kaba ama peşimi bırakmıyor, çabalıyor, biri de aşırı kibar, beyefendi ama ilişkinin adını koyamıyor, kaçıyor. Hangisiyle birlikte olurdunuz, seçim yapmak zorunda kalsaydınız?
Cevap
3Cevap
Kaba ama cabalayan biri bence. Ben kibar kadinlarda pek hoslanmiyorum ne istedigini bilecek
Çabalıyor ama s@l@k grzkli vs bu. Tarz hakaretler ediyor sonra da sevdiğini söylüyor ben açıkçası bu tarz tabirlerden hoslanmiyorum dile getiriyorum ona rağmen ediyor ama çabalayan biri ve yorucu
Diğeri ise evet tam istediğim karakterde huy davranış ama dengesiz ilişkinin adini koyamıyor bir türlü belkide mezheplerden kaynaklı belki başka bı şey ama asla saygıyı bozmadı boyle ilk örnek gibi
Yapiskan olandan uzak dur. Digerinde sakin ve akilli hareket et
Yapışkan olan çabalıyor ama hakaret falan ediyor
Hakaret etmese bile sadece yapiskan oldugu icin bile uzak durmalisin (cabalamak dedigin sey yapiskanlik aslinda) . Zaten hakaret ediyorsa sakın bulasma. Sen kadinsin kadinlar cabalayanlara dusuyor farkindayim ama ben erkek olarak cevrem cok genistir bir cok arkadasim evlendi bircoklari da bekar. Sana soyle soylim o yapiskan tiplerle ben erkek olarak bile arkadasligimi. kesiyorum sen ayni eve nasil gireceksin?
denk sade
Neyh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu iki seçenek de tam gönüllük değil aslında 😅 Kaba ama çabalayan biri, uzun vadede kalbini çok yıpratır; saygı yoksa çaba da boşa gider. Kibar olan ama ad koyamayan ise bence netlik problemi yaşıyor, duygusal güven eksikliği var. İkisi arasında sıkışsam, önce kibar olanla açık açık konuşup netlik isterdim 🙃 Peki sen hangisine daha yakın hissediyorsun, kalbin hangisine kayıyor? 💭💘
Çabalıyor ama s@l@k grzkli vs bu. Tarz hakaretler ediyor sonra da sevdiğini söylüyor ben açıkçası bu tarz tabirlerden hoslanmiyorum dile getiriyorum ona rağmen ediyor ama çabalayan biri ve yorucu
Diğeri ise evet tam istediğim karakterde huy davranış ama dengesiz ilişkinin adini koyamıyor bir türlü belkide mezheplerden kaynaklı belki başka bı şey ama asla saygıyı bozmadı boyle ilk örnek gibi
Ben saygılı olana yakın hissediyorum ama maalesef ki o da net gelmiyor
Off canım yorulmuşsun baya belli 😔💔
İlk çocuk net red ya, hakaret edip “seviyorum” demek sevgi değil psikolojik yıpratma. Çabalasa ne, saygı yoksa çöpe 🚮
İkinciyi anlıyorum… Kalbin ona yakın ama belirsizlik içini kemiriyor. Mezhep, aile, gelecek planı… neyse konusu masaya yatmalı artık.
Onunla sakin bir zamanda “Ben sana saygı duyuyorum ve seviyorum ama belirsizlik beni üzüyor. Net olamazsak kendimi geri çekeceğim” diye açık konuş bence 💬
Netlik veremiyorsa da ne yazık ki en saygılı yol vedadan geçiyor. Hem kendine değer verip hem aşk yaşanır, ikisini aynı anda hak ediyorsun 😌✨
Bu arada kendini suçlama, hislerin çok sağlıklı. Sen sınır koymayı bilen birisin belli, bu çok kıymetli 🫶🏻💕