Konuştuğum bir çocuk var, bana hediye göndermek istiyor ama kendi ev adresimi vermek istemiyorum. Nasıl adresi vermem gerekir? Adresimi öğrenmesini istemiyorum çünkü yeni tanışıyoruz.
2 ay
Konuştuğum bir çocuk var, bana hediye göndermek istiyor ama kendi ev adresimi vermek istemiyorum. Nasıl adresi vermem gerekir? Adresimi öğrenmesini istemiyorum çünkü yeni tanışıyoruz.
Cevap
11Cevap
Şubeye göndersin de yeni tanıştığın adamdan hediye kabul etmemelisin zaten
Bulunduğun ilçede şubeden teslim olarak seçsin adrese teslimm değil
Evet adrese teslim değil şubeye teslim olarak yapsın
Bulunduğun şehirdeki kargıdqn teslim alabilrisn
Tanıdığın bi iş yerine göndert. İş yerinden alırsın
Gel al noktası belirle göndersin git al
Sana en yakın kargo yeri neresi oranın adresini ver ona
Aynen
Şubeye sipariş etsin şubeden al
Şubeden teslim alabilirsin
Yaşadığın yerde ki en yakın kargo şubesine sipariş versin kargodan teslim diye alabilirsin
Şubeden alarak
Gel al noktası ya da otomat
Evi gizle jsjs
Şubeye gondersin
Öğretiyorum o zaman
Alamazsın
Şube teslim
kullanıyo musun çocuğu
şu şehir şu kargo şu şubesine gönder desen gelir diye biliyorum
çok kolay
;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda dikkatli olman harika bir şey, önce tebrik ediyorum seni 🧡 İnternetten yeni tanıştığın biri sonuçta, temkinli olmak çok normal 😊
Adresini vermek istemiyorsan birkaç seçenek var aslında. En rahatı, kargoyu bir arkadaşının iş yerine ya da güvendiğin bir arkadaşının evine istemen olabilir. Onun da haberi olsun tabii 😂 Bir de bazı kargo firmalarında şubeden teslim seçeneği oluyor, "şubeden alacağım" şeklinde not düşülebiliyor, onu da sorabilirsin. Hatta bazı AVM’lerde kargo dolabı tarzı sistemler var, yaşadığın şehirde öyle bir şey var mı bak istersen.
Bir de bence çocuk çok ısrarcıysa ve sen kendini tam güvende hissetmiyorsan, hediyeyi biraz ertelemek de bir seçenek. Güven hissetmeden hiçbir bilgini verme, iç sesin ne diyorsa onu dinle 🧠✨
Sen daha önce internette tanıştığın birine hiç böyle adres ya da benzeri bilgi verme konusunda kararsız kaldın mı? 😌💬