Çok sevdiğin birinden bir anda soğumak ve zamanla yaptıklarını fark edip tiksinmek.. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
1 ay
Çok sevdiğin birinden bir anda soğumak ve zamanla yaptıklarını fark edip tiksinmek.. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Neden çok sevdiğin birinden tiksindiğini düşünüyorsun. Kimse mükemmel değil sonuçta sana uymuyorsa sana daha uygun birine bakıp anlamsız düşünmeyi bırak. :)
Bu kişi sana kendinden soğuttuktan sonra, seni aldattıysa saygısızlık yaptıysa sonradan tiksinti geliyo
Seni aldattığını düşündüren nedir sana?
Gördüm ve bu kişiylede konuştum
Bana yapılanları anlatsam çok uzun sürer ama daha çok şey var ve bunları kanlı canlı yaşadım, eğitim hayatımı bitirmeye kadar bile giden oldu bunlar hiçbir şey
O kadar ciddi bir konu ise yorum yapmam çok sağlıklı değil
Hayır yapabilirsin sorun değil lütfen yap
Kendi hayatınla ilgili konuları öncelikli tutman gerekiyordu. Her zaman sana değer veren kişiler olur mesela benimde çok hoşlandığım ama uyumsuz olduğumuzu düşündüğüm hanımlar oldu onlarla görüşmeyi zaman içerisinde kestim. Dilediğim gibi birisi olmasını tercih kıldım. Yani böyle yapman en doğrusu olurdu eğitim hayatını etkilemesine müsaade etmemeliydin.
En doğrusunu yapmışsın, sonuna kadar söylediklerinde de haklısın, yani okulda bana karşı örgütlenmeler yapmaya çalıştı bu arkadaş bense başta sussamda sonra hakkımı savundum ve annem en sonunda okul değiştirip rehberliği okuldan atıp okulunda puanını düşürttü, toplu şekilde düşmanlık vardı bana karşı bu kişi yüzünden, onşarı da bu kişi dolduruyordu, keşke o zamanlar şu anki aklıma sahip olsaydım da seviyorum diye susmasaydım
Olan olmuş boş ver artık geçmişi düşünme geleceğe bak hayat bitmedi. Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Ama olacak olanı kendine göre şekillendirme fırsatın olabilir. :)
Aynen çok haklısın, ama tiksinme konusunda beni anlamadın, sanırım daha önce yaşamadın, umarım yaşamazsında gerçekten mide bulandırıyorlar
Yok anladım benimde kötü deneyimlerim oldu. Hayat hepimize bir şeyler öğretiyor ama ne yapalım tiksindik diye kendi hayatımızı mı harcayalım. :)
Aynen öyle çook haklısın 👏🏻🫡
Bu his o kadar normal ki, kendini suçlama lütfen 🥺💔 Bazen sevgi gözümüzü kapatıyor, sonra yavaş yavaş “ben bunu nasıl görmemişim?” dönemi geliyor ve beynin seni korumak için resmen tiksinti moduna geçiyor 🤯
Bu aslında iyileşme belirtisi, kendini fark etmeye başlaman demek 🌱 Sen şu an tam olarak ne hissediyorsun, öfke mi daha baskın, yoksa hayal kırıklığı mı? 💬
Öfke yok, şaşkınlık var sadece
Şaşkınlık çok doğal aşkım 😔💔 Kalbin “buna nasıl izin verdim” diye sorguluyor şu an sadece 😢🌧️
Evet çok haklısın 😇🙏🏻
Cevap
1Cevap
naptiki
Bi soruda anlatmıştım Okulda beni sorguya çekip yolumu kesen, kolumu tutup sıkıştıran kıza ne yapmalıyım? ↗
ah ahh çok yaşadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?