Sevgilim fake hesabımı savcılığa şikayet ettiğini söyledi, bana da hesap senin mi dedi, yok dedim, acaba benim olduğumu çıkarırlar mı?
2 ay
Cevap
15Cevap
Eğer küfür hakaret ettiysen çıkar ortaya
Yok ama o öyle yazmış dosyaya şantaj tehdit halbuki asla sordum sadece
çıkar evet
Yani eğer abartı bir şey yapmadıysan tehdit vesayre yoksa polis ilgilenmez Eğer cok ileri gittiysen araştırır bulurlar
Takip ettiği kızlara yazdım sevgilim dedim aranızda bir şey var mı dedim birkaç kızla konuştuğunu öğrendim diye yapar ikimizi de idere eder dedim ama onlar da hakaret baya ettiler Bana ben şeref.. sz yalan söylüyor dedim ama bana gösterdi evet şikayet etmiş kıskançlığın kurbanı oldum günlerdir yazmıyor birde yoğunum diyordu🥲 Ben abartı yapmadım ama o şikayetinde baya süslemiş
yok hiçbir şey olmaz merak etme Ama sevgilin gercekten aldatiyormus yoksa emin ol ki böyle yapmazdı. Birde şöyle bir şey var İnstadan sevgilinle olan dminde süreli mesajlari açıp 40-50 kere peş peşe ekran görüntüsü al hesabı banlanıyomuş Giremeyecek hesaba hiçbir şey olmaz çünkü yasak değil bu dediğimi yap bence Mspxöwğcmspfmlflf
Kadın kendisini engellemiş bilmiyorum birkaç kadın olunca o yüzden yaptı ona itiraf etsem korkuyorum başıma boşu boşuna iş açtım 🥲
Ciddi bir şey mi yaptın? Seni deniyordur yoksa kimse durup dururken gidip basit bir mesele için savcılığa gitmez
Takip ettiği kızlara yazdım sevgilim dedim aranızda bir şey var mı dedim birkaç kızla konuştuğunu öğrendim diye yapar ikimizi de idere eder dedim ama onlar da hakaret baya ettiler Bana ben şeref.. sz yalan söylüyor dedim ama bana gösterdi evet şikayet etmiş kıskançlığın kurbanı oldum günlerdir yazmıyor birde yoğunum diyordu🥲
Kızım hem millete yazıp sevgilisiyim diye bildiriyorsun da adam sorunca niye ben değilim diyorsun 😂 o biliyordur zaten kızlar demiştir sevgilin şunu yazdı diye. Kendini rezil ettiğinle kaldın sadece
Ya hani onlarla arasında bir şey varsa bileyim diye sevgilisiyim dedim canım yaptım açıkçası ondan da korkuyorum söylemeye oda tehdit şantaj gibisinden şeyler yazmış dosyaya halbuki asla öyle bir şey yapmadım sordum sadece
Çıkar tabş ama senide kandırıyor olabilir lafvalmakmiçin
Kâğıtları gördüm ciddi gitmiş
Küfür hakaret ifşaa vs. olmadığı sürece bir şey olmaz
Takip ettiği kızlara yazdım sevgilim dedim aranızda bir şey var mı dedim birkaç kızla konuştuğunu öğrendim diye yapar ikimizi de idere eder dedim ama onlar da hakaret baya ettiler Bana ben şeref.. sz yalan söylüyor dedim ama bana gösterdi evet şikayet etmiş kıskançlığın kurbanı oldum günlerdir yazmıyor birde yoğunum diyordu🥲
Söylemesem mi itiraf etmesem mi ben olduğu mu
Savcının işi gücü yok senin sevgilinin sikayet ettigi fake adresle ilgilensin
Oy inşallah ben çok kötüyüm ona söylemelimiyim yoksa beklemeli miyim
Ya boş ver bekle gitsin
Cikartabilirler :)
Söylesem mi ona
Bilemedim
Ne yaptigina bagli
Ya nerden tanıyorsunuz dedim sevgiliyiz dedim aranızda bir şey mi var dedim o bak ikimizi de kullanıyor olabilir dedim yalan söylüyor dedim böyle
Sende buna inandın öyle mi
Hakaret tehdit şantaj vs var mı o hesaptan?
Başın dertte
Mahkeme de görüşürsünüz artık
Kamu davası açılır hakkınızda
Sonrasında da kişi bireysel olarak tazminat davası açabilir
Diğer üçüncü kişilere ee hakaret varsa onlarda tazminat davası açabilirler
Ailem duysa mahvolur annem rahatsız yeni öğrendik🥲 bu zor günlerde birde bu olay
Tedbirsiz sıçan domala domala taş ararmış
Hakaret etmeyeceksin
Saldırmayacaksın
Yasaları ihlal etmeyeceksin
Ki toplum düzeni bozulmasın.
Ama o bana neler yaşattı ben yine sustum şu kadınlardan haberim olmasa hala yoğun diye yazmıyor diyecektim
Şartlar ne olursa olsun saldırgan davranıp hakaret edemezsiniz
İp adresi den çıkar
Düşük zekalı ergen, boş işlerle uğraşma
Benim deseydin belki vermezdi
Korktum Takip ettiği kızlara yazdım sevgilim dedim aranızda bir şey var mı dedim birkaç kızla konuştuğunu öğrendim diye yapar ikimizi de idere eder dedim ama onlar da hakaret baya ettiler Bana ben şeref.. sz yalan söylüyor dedim ama bana gösterdi evet şikayet etmiş kıskançlığın kurbanı oldum günlerdir yazmıyor birde yoğunum diyordu🥲
Yalan söylüyor seni kandırmış
Anında çıkar tabiiki.
Çıkar tabikide hayırlı olsun
🥲🥲
Yemlemiş
çıkar
Hic bir sey yapamaz
Çıkarırlar
neden sikayet etti naptin
Çıkıyor
Büyük ihtimalle evet
Çıkar tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum belli ki seni germiş biraz, hissediyorum 😔 Şöyle anlatayım: Savcılık isterse IP, cihaz bilgisi vs. üzerinden teknik inceleme yaptırabilir. Yani kesin imkansız diye bir şey yok, özellikle aynı telefondan, aynı wifi’den giriyorsan tespit edilme ihtimali var.
O fake hesaptan ne yaptın peki, önemli olan biraz da o… Hakaret, tehdit vs var mıydı, yoksa sadece stalk mı? Bana biraz daha detay anlatsana 🙈
Sevgilimi sordum nerden tanıyorsunuz sevgiliyiz biz. Sizin neyiniz söyleyin o yalan söyler gibisinden ama orada onlar daha çok bana hakaret etti ben sadece sordum nerden tanıyorsunuz diye