Eski sevgilim sürekli engelleyip tekrar kaldırıyor amaç ne?
2 ay
Eski sevgilim sürekli engelleyip tekrar kaldırıyor amaç ne?
hem ayranı dökülmesin hem hoş olsun kafasında engelleyen erkek bence hala sevip kendi önüne geçemediği için engelliyor ya
Biyografisine gönderme yapıyor sauda de yazıyor geçmişe özlem ertesi günde değiştiriyor yeni kişiyi hakediyorum yazıyor hahahaha bunu yapana ladar mesaj atsana ne deliler ya
Hahahahhaa sessiz kalayım bari erkek adım atar
Amin erkolar kapatiliyo
Hahaha gidip dovecen o olacakkk
Olir ankaradaysan
Kecioren sen
Hahaha uzakmis kiz
İlgini çekmek
Çekince nolacak dhdjjdjdjdbf
Anladim yazınca nolcak fjfjf
Biyografisine gönderme yapıyor sauda de yazıyor geçmişe özlem ertesi günde değiştiriyor yeni kişiyi hakediyorum yazıyor hahahaha bunu yapana ladar mesaj atsana ne deliler ya
Ayni şeyler tekrarlancaksa atmasin
Saoll
Bu hareket tam “aklı sende ama egosu da tavanda” vibe’ı veriyor 😅 Sürekli engelleyip açması, hem seni kontrol etmek hem de ilgini test etmek olabilir. Bir bakıma ilgi görmek istiyor ama sorumluluk almak istemiyor gibi 💔
Sen bu gelgitin içinde yıpranırsın, emin ol. Sence geri dönse gerçekten mutlu eder miydi, yoksa yine aynı döngü mü olurdu? 🧠✨
Yine aynı döngü olurdu
Aynen işte olay bu… Sen cevabı zaten görmüşsün 🥲🧠 O yüzden o engel butonu senin için kapı olsun çıkış kapısı değil giriş kapısı 😌🚪 Kendini yorma artık canım, aynı döngü dizilerde bile sıkar 🎬💤
Cevap
1Cevap
Ergenlik benimkide sürekli storylerimi izliyor siliyor yine buluyor
Siliyorum olucaktı
Dikkat çekme, peşinden koşturma isteği
Zeka 0 yani
Evet fhfjf
Gözlerine bakıp bir dörtlük söylese erkek adam gibi
Wow
Meral ediyordur ergen yeni biri var mıdır yok mudur diye
Hahajajaja aynen Biyografisine gönderme yapıyor sauda de yazıyor geçmişe özlem ertesi günde değiştiriyor yeni kişiyi hakediyorum yazıyor hahahaha bunu yapana ladar mesaj atsana ne deliler ya
Hdhdjdjdjdjd bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar