Sevgilim benden PS5 isterken bana özensiz hediyeler alıyorsa bu ilişki gerçekten tek taraflı mı?

Sevgilim var 7 aydır. İlk tanıştığımızda çiçek almıştı. Ben ona atkı ördüm. Eşref Rüya dizisini sevdiği için onunla ilgili herkese araba kokusu almıştım. Çalıştığım yer bana giyim çeki vermişti, bir kısmını da ona verdim. Ardından bir tartışmamız oldu ve bana özür çiçeği aldı. Ona parfüm aldım, sevdiğin kokunun muadilini, yani o zaman param yoktu ve kendisi seçmişti. Sevgililer Günü'nde bana çiçek aldı ve "Benim hediyem nerede?" dedi ama bana almadı hiç. Ben ona Beşiktaş'tan bir cüzdan almıştım, geri vermedim, iade ettim. Doğum günümde bana Casio'dan saat aldı. Hep benim hiç zevkim olmayan bir saat. Ben kendi zevklerim olan saati göstermiştim. İnanın pahalı bile değil. İnci vintage olan saat 1000 bile değil. "İptal edemem, takarsın sen" demişti, verirken de "Bunu takmazsan başka bir hediye almam" dedi. Elimde pasta paketiyle elime tutuşturdu. Ne mum ne de sürpriz. Benden sürekli PS5 istiyordu. Ben de beklemediğim bir anda aldım verdim. Bana "Evlendiğimizde kocam bunu al dediğin zaman ödemiş olurum" falan dedi. Hikayesinde paylaşmış ve bir arkadaşı "Sen yengeye aldın mı?" demiş. "Bu bir daha karşılıklı olmak zorunda mı?" demiş. Rezalet doğum günü hediyesinden sonra bana öncesinde veya sonrasında hediye almadı, öyle pahalı bir şey beklemiyorum ki sadece "İçimden geldi ve aldım" desin...

Sevgilim benden PS5 isterken bana özensiz hediyeler alıyorsa bu ilişki gerçekten tek taraflı mı?