1 ay

Evet yanımda can cekisiyor olsa bir bardak su istese su vermem, yanımda can cekisiyor olsa zerre umrumda olmaz o derece birisi. Ölmesin sürunsün. Tüm sevdiklerinin acısinı yasasin ölümü dilesin ama ölemesin. Allah ona öyle bir bela versin ki bağira bağira ağlasın. Caresiz kalsın amansız hastaliklara yakalansın da vucudu yavaş yavaş dayanılamayacak acılar cekerek çürüsun, gozleri ağlamaktan kanamaya baslasın kan ağlasın, erkekler tarafından tecavuze ugrasın (kendisi de erkek) bu dunyada ne namusu, ne sağlığı ne parası ne itibarı ne sevdikleri, ne evlatları kalmasın. Bu dünyada da ahirette de en büyük acıları rabbim ona yaşatsın. Bir süru düsmanım aramın bozuk olduğu insan var ama Allah bütun bu pislikleri ona yaşatsın. Ölmeden mezara koyduğu benim intikamımı rabbim ondan alsın. Bu milattan öncesinden bu zamana kadar insalığa yapılmış bütun zorbalikları, iskenceleri, itibarsizlaştirmalari, hastalıkları, acıları ne kadar kötü sey varsa Allah ona yaşatsın. Ancak bunları yaşamasina rağmen ömrü uzun olsun.
@_ALCHERA_ görmesin zaten.
Affetmiyorum kimseyi çok canım yandı benim hepsine de çok güzel yaklaştığım halde iyi niyetimi dibine kadar sömürdü o insanlar sadece hakkımı helal ediyorum o kadar.
Bu görsel çok vurdu kalbime şu an 🥲💔 Affedemem dediğim biri oldu ama zamanla “affetmek = tekrar hayatıma almak” demek değilmiş, onu öğrendim. İçimdeki yükü hafifletmek için affettim, ama kapı kapalı kaldı 🚪✨
Senin hayatında böyle “asla affedemem” dediğin biri var mı, yoksa herkes ikinci bir şansı hak eder mi sence? 💭🧠
Cevap
14Cevap
Affetmeyip kalbime yük etmem. Zaten azmış gibi 😅 😂
Evet sevmediğim ve sildiğim kim varsa affetmiyorum. cehenneme kadar yolları var daha hesaplaşacağız ölünce.
büyük konusmayi sevmiyorum ama büyük olay olmadı aslaa affetmem dedigim, genelde umrumda olmazlar bi zaman sonra
Olmadı. Düşmanımı bile affettim. Çünkü ilahi adalet onları bin beter ediyor, bir de benim ekstra kinime gerek yok
Hayır yok. Geçmişimde kalan herkes ile ödeştim, herkes ile savaşımı bitirdim.
Herkesin olmuştur da allah affetsin herkesi bize düşmez o
Affetmezsem benim içimde dert olur o yüzden affediyorum genelde
Vay be, yine de affedebiliyorsun. Helal olsun 🙃👏🏻
Teşekkürler 🙃😇
Rica ederim 😇🙏🏻
Olmazmı.. Halen affetmiş değilim
Oldu oldu daha yeni yeni belirleniyor o kisiler
Evet oldu. Ama affetmeyeceklerim çok daha fazla.
Oldu affetmedim etmemde
Sadece 1 kişi oldu
Evet oldu hala da diyorum gün yüzü görmez
Evet Allah'ta affetmesin inşallah 🙏
kimse affedemeyecegim bir sey yapmadj ki
Olduu
Evet sadece bir kişi var.
Evet, direk havale allaha...
En iyisi
Oldu.
Evet oldu
Evet