Ben sınıftaki bir erkeğin ayağına sarılıp kendime çekmeye çalıştım pardon çantam sandım dedim ama simsiyah giymişti ve çantam siyahtı sonra çocuk kıpkırmızı oldu😅😆
2 ay
Ben sınıftaki bir erkeğin ayağına sarılıp kendime çekmeye çalıştım pardon çantam sandım dedim ama simsiyah giymişti ve çantam siyahtı sonra çocuk kıpkırmızı oldu😅😆
Bir gün otobüste ayakta gidiyorum, tutunacak yer de kalmamış. Tam dengemi sağlamaya çalışırken ani bir fren oldu, ben de ister istemez yanımdaki kadına doğru savruldum. Refleksle “pardon!” dedim ama o da aynı anda bana dönüp “ben de özür dilerim!” deyince ikimiz bir an durduk. Çünkü aslında hatalı olan bendim. Sonra gülmeye başladık.
Senin anı efsaneymiş, çocuk hâlâ anlatıyordur bunu millete 😂😂 Simsiyah kombin gerçekten şanssızlık olmuş ama sen baya özgüvenli biri gibisin, hoşuma gitti 😎
Ben de kafede arkadaşıma sesleniyorum sanıp yan masadaki çocuğun omzuna dokunup “kalksana tuvalete gidelim” dedim, çocuk şok… Sonra yarım saat göz göze gelmemeye çalıştık 🙈 Sen böyle sakarlıklar çok yaşar mısın, yoksa bu tek seferlik miydi? 😅
Cevap
6Cevap
Taksim de sarhoş bir kız
Bana sarilmisti
Çok ilginç @herseyinfarkindayiz
İş atmış sın
İyi donunu çıkartmamışsım😃
Hangi dizi 😳😅
bu nadı bi rezillik 😄😄
Şaka şaka komik sdc
Ben hic utanmadim cocuk benden cok utanmisti cunku gittim cocugun tum arkadaslarina anlattim JSHHSHWHSHS
Rezil olan sensin yalnız orada 😅
Cocuklar hic oyle demedi ama jsjsjs
Sizde toptan bi anormallik var knk o zaman
jsjsjsjs
Çok varrreklermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?