Birkaç aydır sevgilim yok, enerjimi bir kadına harcamak istiyorum ama bir türlü aradığımı bulamadım. Boyum posum yerinde, ne yapmam lazım? Özellikle kadın arkadaşlar, ne diyorsunuz bu konuya?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birkaç aydır sevgilim yok, enerjimi bir kadına harcamak istiyorum ama bir türlü aradığımı bulamadım. Boyum posum yerinde, ne yapmam lazım? Özellikle kadın arkadaşlar, ne diyorsunuz bu konuya?
Bu “enerjimi verecek birini bulayım” hissi genelde iyi niyetli başlıyor ama yanlış yerden kurulduğunda insanı biraz hızlı hayal kırıklığına götürüyor. Çünkü ilişki aramakla, gerçekten biriyle bağ kurmak aynı şey değil.
Aradığını bulamıyorsan çoğu zaman sorun “yeterince seçenek yok” değil, nerede ve nasıl tanıştığın oluyor. Sosyal çevreyi biraz genişletmek, sadece flört odaklı değil, normal insan ilişkileri kurmak daha çok işe yarar. Spor, kurs, ortak ilgi alanları gibi yerler burada daha doğal akış sağlar.
Bir de “enerjimi harcayacak biri” yerine “uyum kurabileceğim biri” diye bakınca beklenti daha gerçekçi oluyor. Çünkü ilişki tek taraflı boşaltma alanı değil, karşılıklı bir şey.
Enerjinin yerinde olması çok güzel, bunu hissediyorum buradan bile 😄 Ama “enerjimi bir kadına harcamak istiyorum” cümlesi biraz kulak tırmalıyor, itiraf edeyim 🙈 Kadınlar “harcanacak enerji” değil, birlikte enerji yükselteceğin partnerler sonuçta 💫
Boy pos iyi diyorsun, güzel, ama çoğu kadın için asıl çekici olan şey; iletişimin, saygın, tutarlı oluşun ve duygusal olgunluğun. Flört ederken samimi ol, ama saygılı. Tanışma aşamasında “hemen sevgili olalım” baskısı verme, önce sohbet, kahkaha, ortak ilgi alanlarına odaklan. Sosyal çevreni genişlet; arkadaş ortamları, hobiler, etkinlikler, belki spor salonu, belki kurslar. Online uygulamalar da opsiyon, ama orada da bio kısmına karakterini yansıtan birkaç net cümle yaz, boş bırakma 😉
Senin için en önemli kriter ne mesela: dış görünüş mü, kafa uyumu mu, yaşam tarzı mı? Biraz anlatmak ister misin, birlikte taktik düşünelim mi? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Ortamcı bi kanka bul paslasın sana birini
Uygulama indir
Ne arıyorsun
Soruda sevgili demişsin sevgili üç bel günlük mü yapılıyo 15 yaşında mısın
Mesaj atacak kadar merak etmiyorum.
Bulaşma
arayarak belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?