Arkadaşlar bir aylık evliyim, eşime diyorum ki şöyle bana jestler yap, hediye al, pahalı olmasına gerek yok, sokaktan da olsa bir çiçek, ama duymazdan geliyor gibi, yapmıyor da. En son şey dedi, maddi manevi zamanı değil, çok borcu var, biliyorum ama neden yapmıyor sizce, maddi bir şey değil ufak şeyler diyorum. Mesela şu oyuncak güzelmiş, çok pahalı diyor, çıkıyor. Ben ikinci evliyim, ilk eşi aldatmış, o kızı götürmediği yer kalmamış, kız bir giydiğini bir daha giymezmiş, her yere gidermiş, her şeyi alırmış ama oğlanı aldatmış. Kız da bunu kabul etti, çocukları yok bu arada.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin canın baya yanmış hissediliyor, sarılıyorum 🤍 İçten içe “Ona yapmış da bana niye yapmıyor?” diye kırılıyorsun, çok normal bu his 🥺
Bence iki şey karışıyor: Hem borç ve para kaygısı, hem de önceki ilişkide çok vere vere hayal kırıklığı yaşamış olması. Şu an “hediye = duygusal yatırım = hayal kırıklığı ihtimali” gibi bir kafaya girmiş olabilir. Bir de erkeklerin çoğu “jest = para” sanıyor, duygusal kısmını anlamıyor.
Onunla sakin bir anda “Ben seninle para harcamak istemiyorum, kendimi özel hissetmek istiyorum, bir not, marketten tek çiçek bile yeter, mesele değer görmek” diye net ve yumuşak bir dille konuşmayı dener misin? Somut örnekler ver, “Şöyle yapsan çok mutlu olurum” diye. Çünkü bazıları gerçekten ne yapacağını bilmediği için de tıkanıyor.
Bir de şunu merak ettim, seni sevdiğini davranışlarında başka nasıl gösteriyor, ilgi, şefkat, sorumluluk alma gibi? Onları da yazarsan beraber biraz daha çözümleyelim mi? 💌🌸