Eski sevgilime hakkinda yayilan ‘gay’ dedikodusundan sonra kendimi nasil affettirebilirim?

Ben çok kötü bir şey yaptım. Biz arkadaşlarla oturuyoruz, konu benim eski sevgilime geldi, neden ayrıldınız diye sordular, oradan biri aldattı mı ne oldu ya falan dedi, biz de dedik he aynen, sonra dediler erkekle mi aldattı, biz de he aynen erkekle dedik ama gülüyoruz. Sonra dediler nereden öğrendiniz, exine yazdım ben falan dedim. Tabii herkese yalan olduğunu, şaka yaptığımızı falan söyledim, artık dışarıdan biri mi duydu ne oldu bilmiyorum ama birileri duymuş, yetiştirdi, eski sevgilimle bayağı tartıştık, seviyordum da, amacım asla çocuğun adını çıkarmak değildi, oradaki herkesi de tembihledik, biz şaka yaptık kimseye bir şey demeyin diye, kim yaydı bilmiyoruz. Biraz da eski sevgilim abartıyor, bir de arkadaşları gazlıyor, sadece onun sınıfı biliyor bu olayı, bir de bizim sınıftan birkaç kişi ama arkadaşları fena gazlıyor bunu. Bizim insanlara onun gay olduğunu yaydığımızı, iftira attığımızı falan düşünüyor ama inandıramıyorum, biz sadece sınıfta şakasını yaptık, sonra da herkesi uyardık, bu kadar yayılacağını bilsem valla yapmazdım.

Eski sevgilime hakkinda yayilan ‘gay’ dedikodusundan sonra kendimi nasil affettirebilirim?