Yalan aşklar, menfaatçi sevgiler, herkese söylenen aynı sevgi sözleri... Yok ki şöyle olgun, dürüst, bebeği gibi sevecek sevgili kişisi.

Yalan aşklar, menfaatçi sevgiler, herkese söylenen aynı sevgi sözleri... Yok ki şöyle olgun, dürüst, bebeği gibi sevecek sevgili kişisi.

Gerçekten sevenler ya da değer verenler kıymet mi görüyor ayrıca sevgili dediğiniz şey nedir ki ya ben görüyorum iki elle el ele tutuşup seni seviyorum aşkım üç gün sonra bir başkasına aşkım bu sevgi değil ki sevgi emek ister güven ister sadakat ister yani yaşamın bir çoğu şeyin onun üzerine kurarsın kapıma değer sağlarsın birbirine sevgi hoşlantığıyla karıştırılıyor sevmek hoşlanmak değil ki
Sıkmadı desem yalan olur ama bence sıkan şey sevgili olmak değil, bu sürecin günümüzde ne kadar sığ ve hızlı yaşandığı.
Her şey bir tık mesafesinde olunca, o eski emek verme ve birbirini gerçekten tanıma süreci kayboldu. İnsan o samimiyeti arıyor.
Günümüzde sevgili işi değil de, insanların ciddiyetsizliği sıktı bence 😔 Menfaat, ego, yalnız kalmama korkusu... Hepsi “aşk” diye paketleniyor. Ama bu, olgun ve gerçekten sevecek biri yok demek değil 💫 Azlar, zor bulunuyorlar, ama varlar. Sabır, kendini bilme ve sınır koyma kısmı çok önemli.
Senin şu an aşka bakışın nasıl, tamamen soğudun mu yoksa içinde hâlâ minicik de olsa umut var mı? 💭💔
Cevap
15Cevap
Günümüzde sevgili işi kalmadı ki sıksın, herkes 35 kişiyle flört edip daha sonra tek tek yol veriyor.
Sevgilim yok kafam almıyor zaten sevgili işlerini yalnız daha mutluyum
sevgili işleriyle işim yok
herkes aynı şeyi söylüyor kimse doğru düzgün değil diyor ama kimse kendine bakmıyor
Sıkan sevgili işi değil, yanlış kişilerde doğru duyguları aramak. Dürüstlük hala var sadece gürültülü yerlerde bulunmuyor.
Aramıyorum, ihtiyacım yok. Yeterince gördüm, tamamdır artık.
Yalnızlığı seçiyorum.
Sen sevgilin için ne sevgi gösterisi yapmayi düşünüyorsun?
Aşklar tek taraflı olmaz ki. Her zaman birinin seni sevmesini beklemiycen. Sen onun için ne yapacaksın?
Sık sevgili yapan biri değilim yıllardır yalnız sıkıldım zaten😀
Yarın beyfa hiç olduğunu düşünen sensin dedim ortamda yaşayan sensin Öyle anlatayım
İyi bir sevgililik yaşamayan evlilik de acemi olur bence
Tek eşli olmayan ne sevgililikte ne evlilikte huzur da saadet te bulamaz
Pikeler varken gerek yok, sevgili işleri soğutuyor insanı
Bence de aynı döngüyü başka başka insanlarla yaşamak sıkıcılaşır.
Ablacığım ben oyum da beni kimse sevmiyordu sorun orada geçenlerde banka paramı bloke etti o yüzden ayrıldım zaten sevgilim deteye gelmedi
Katılamıyorum buna
Kadın erkek farketmez insanlar kendilerini sevmiyor ki başkasını sevebilsinler.
Çok zaman oldu unuttum o işleri akıştayız artık
Sevgililik diye bişey bırakmadılar
ben evlilik oynamam ya evlenirim direk ya * direk
Yasayarak ögrenceksiniz
Hiçbir şey mutlu etmiyor ilişki namına
Net harbi insan yok gibi sevgili olasın
Sıktııııı
Serin olur
asırı sıktı hem de
palavraa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?