Sevgiliniz aşırı inatçı, siz tam tersi anlaşabilir misiniz?

Sevgiliniz aşırı inatçı, siz tam tersi anlaşabilir misiniz?

Sevgiliniz aşırı inatçı, siz tam tersi anlaşabilirsinz. Ama kendi düşünce yapınızdan çok şey kaybedersiniz. aşırı derecede yorulursunuz. Sonunun ne zaman ve nasıl olacağını bilemiyorum. Görmeliyiz.
Eğer inatçılık sadece bir 'karakter özelliği' ise yürür ama bir 'üstünlük kurma çabası' ise çok zor. İki taraf da 'haklı çıkmayı' değil, 'mutlu olmayı' seçtiği sürece her ilişki yürür.🙂
İnat + aşk karışımı tam “zor ama imkansız değil” ilişkisi işte 😂 Sevgilin çok inatçıysa, sen de esneksen aslında güzel denge bile oluşturabilir 💫 Ama iki taraf da “haklı çıkma” savaşına girerse ilişki bayaa yıpranır. Konuşarak orta yolu bulma niyeti varsa yürür, yoksa zor. Senin ilişkinde durum nasıl, inat kimde daha baskın sende mi onda mı? 🥹💕
Cevap
16Cevap
Her şeyde inat yapınca gerçekten kişiden de, ilişkiden de soğur insan.
Ömür törpüsü oluyor onlar ya ben olsam uğraşamazdım
Hayır ya arkadaşlikta bile inada katlanamam.
Zor olur. Her şeyin fazlası zarar
bende inatçıyım olmaz.
Genel olarak yürümesi aşırı zor. Çünkü inat her zaman sıkıntı yaratıyor. Haa bazen dozunda olunca eğlenceli. Ama iki cambaz bir ipte oynamaz misali
Yiyeceği yumurta kıvamına bile aşırı inat eden biriyle ilişki kalmaz sanırım. Hafif inatçı olabilir onu anlarım tabi ki
Burnundan kıl aldırmayan aşırı inatçı birini tanıyorum ama aynı zamanda ona çekiliyorum nasıl olacak bilmiyorum
Yürür evet arada sırada aşırı inadı tutabilir bazen insanların
Merak, yarı ütopik yarı realist düşünmek, sabır ve inat bunlar önemli özellikler. Ben haksız olduğum konu da, asla inat etmem.
Yürür çünkü benim dediğim olacağı için istediği kadar inatlaşa bilir :D
Ben de inatçıyım ya dozunda olan hiçbir şey yormaz beni
Üff bayılırım gkkgkg
Yok olmaz uğraşamam
Daha iyi olur onu sinir eder üstüme salarım
İnatçı ile tersi anlaşır tâbi.
Hayır yürümezzz
Yorucu olur
Olmaz
Yürümem
Yürümez
Yürümez
sıkıntı büyükkk
Ben inatçıyım anlaşmayız
ilişki yürümez uğraşma
Bende de Karadeniz inadı var, yapamayız...
Ben inatçıyım ikimizde inatçı olursak olmaz
Anlaşamam, iki cambaz bir ipte oynamıyor
yürümez
Hayır yürümez
Ben daha inatçıyım
Çok çok zor olur
Yürümez.
Hayır imkansız
Yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?