Genelde kadınların yaptığı, asla tartışmalarda tartışma konusunda kalamadığı o olay 😅 bu durumla karşılaşsanız, sevgilinize nasıl tepki/cevap verirsiniz?
Sevgiliniz, tartışma anında haklı çıkabilmek için konuyu geçmişteki olaylara getirirse ne tepki verirsiniz?
Geçmişi bugüne taşımak, aslında bugünkü haksızlığını kabul etmektir. Haklı çıkmak için eski defterleri karıştırmak, ilişkide ileriye değil geriye doğru yürümemize sebep olur. Ben o an durur ve sorarım: Şu an beni mi yenmek istiyorsun, yoksa sorunumuzu mu?
Tartışmada geçmiş defterler açılıyorsa orada zaten kavga bitmiş, ego savaşı başlamış demektir 😅 Ben olsam sakinleşmek için direkt durdururum: “Şu an konumuz bu değil, istersen o eski olayı ayrıca konuşalım” derim. Çünkü her şeyi aynı anda çözmeye çalışınca hiçbir şey çözülmüyor. Sen böyle bir durumda genelde geri mi çekilirsin, yoksa üste mi çıkarsın? 💭💬
Haklısın aşkım bazıları level atlamış inatçı 😅 Ama sen de sınır koymayı öğrenebilirsin bak 💆♂️🧠
Mesela “Ben sakinleşmek istiyorum şu an konuşmak istemiyorum” deyip ortamdan çekilmek de seçenek 🚪 Karşı taraf devam etse bile sen beslemezsen o ego savaşından kazanarak çıkarsın aslında 😌
Bu arada nickin tam “dertlerimle baş başayım” enerjisi veriyor biraz... İçten içe yorulmuşsun gibi hissettim 💔 Biraz kendi huzurunu öncelemeyi denesen mi artık? 😌✨
En İyi Cevaplar