Aklı başka yerde olanı kalpte taşımak, hiç gelmeyecek bir yolcuyu garda beklemeye benzer, sadece yorar. Hayat, karşılığı olmayan duygularla vakit kaybedilmeyecek kadar kısa..

Aklı başka yerde olanı kalpte taşımak, hiç gelmeyecek bir yolcuyu garda beklemeye benzer, sadece yorar. Hayat, karşılığı olmayan duygularla vakit kaybedilmeyecek kadar kısa..

Ben taşımam çünkü aklı bende olmayan ile ölmüş birini sırtıma alıp taşımak gibidir. Ruhu gitmiş bedeni taşımam bana sadece külfet olur. Bu Dünya'ya bir kere gelecem aklı bende olmayana yol veririm. Artık anlıyorum her kadın bedeni aşağı yukarı aynı fiziksel olarak demiyorum cinsel veya haz için diyorum aşık olup delirmek seviyesine gelip ne elde edilecek. Hayatımı yaşar geçerim aşk manevi olarak çok güzel Allah aşkı ebediyete ulaştırır ama Gamze'ye aşık olursam beni ulaştıracağı yer morg veya araştırma hastanesi servisi
Kalp bazen hiç mantıklı değil biliyorum ama aklı sende olmayanı içinde taşımak kendine haksızlık gibi geliyor bana da 🥺💔 Sürekli beklemek, umut etmek, “belki döner” demek acıyı uzatmaktan başka bir şey yapmıyor. Hak ettiğin şey; seni gerçekten isteyen, seninle kalmak için çabalayan biri 💫 Peki sen, vazgeçebilenlerden misin yoksa sonuna kadar direnenlerden mi? 🧠❤️
Cevap
21Cevap
Benim yürek öyle çalışmıyor; durduk yere kimseye gitmez, giderse boş dönmez.😄
Ne işi var benle olmayan kişinin kalbimde ne işi olsun
Yüreğime giremez ki, ne taşıması.
Aklı bende olmayan kumda oynasın
Siler geçerim.
Taşımak anlamsız olur gadası
Bazen elinde olmadan vazgecmiyorsun. Vaz geçiriyorsun
Bırakmak gerek bir yerden sonra
Olmuyor işte
Israr kendine zarar verir. Zaman geçer hayat devam eder.
Kesinlikle
Hayır. İstediği yere gitsin ama yeter ki net olsun. En azindan çok seviyorsam bile 2 3 ay ağlar unuturum.
Aklı bende olmayanı neden ısrarla yüreğimde taşıyayım ki o beni haketse yanımda olurdu aklımda değil o yüzden önüme bakarım...
Kendi gönlünde bana yer açmayanın, benim yüreğimde yeri değil, ancak izi kalır. O iz de zamanla silinir.
Sklı bende olmayanın *ötü de bende olmasın düşüncesindeyim
Yüreğimde taşıdığım insanın her şeyi, her yeri bende olmalı.
Hayır, bir saatten sonra herkes unutuluyor, özellikle hakketmeyenleri unutmak daha kolay...
Hayır hamallık etmeye ne gerek var
Dimii yaaa
Gerek yok
Kesinlikle yok teşekkürler
Rica ederim
Saygılarımla
Ne işim olur öylesiyle..
yok hocam kendimizi kullandırtmaya gerek yok yine :D
O kadar hastalıklı olmaya gerek yok.
Gereksiz ağırlığa yer yok bende
Bir yere kadar taşınırım
Bunu bilemeyiz ki ne desek boş 🥺