Gerçekten burada bile normal konuşunca muhabbeti sürdürmek istemiyorlar illa her şey bel altı veya sevgililik, flörte mi bağlanacak? Düzgün arkadaşlık neden olamıyor? #Aşkilişkileri

Gerçekten burada bile normal konuşunca muhabbeti sürdürmek istemiyorlar illa her şey bel altı veya sevgililik, flörte mi bağlanacak? Düzgün arkadaşlık neden olamıyor? #Aşkilişkileri
Benim çocukluk arkadaşı dediğim yıllardan beri görüştüğüm arkadaşlarım var Onlar benim gerçekten arkadaşım yakınım bu birazcık kişilerin duruşuyla alakalı olduğu düşünüyorum Bir kız ile bir erkek arkadaş olabilir güzel bir arkadaşlık kurabilir birbirinden çok şey öğrenebilir Mesela benim kafam takıldığında erkek arkadaşlarımdan fikir alabiliyorum sizin gözünüzde bu durum nasıl algılanıyor ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor gibisinden sorular sorabiliyorum aynı şekilde bir şey ihtiyaçları olduğunda fikir sahibi olmak istediği istediklerinde bana sorabiliyorlar konuşabiliyoruz
Bu sitede normal insan çok azken sen birde gerçek arkadaş arıyorsun no no çok yanlış 😂
İzdivacı sapkınlık olmuş herkesin niyeti. Sorsan herkes düzgün ama konu sohbete gelince gerçek yüzlerini görürsün zamanla.
Normal arkadaşlık reelde olabilir ama sanalda çok az
Yok be burada aradığım yok sadece bazen yazıyorlar bende düzgünce yanıt veriyorum sonra suçlu oluyorum. Herkes sen değil insan gibi sohbet olsun
Ben biliyorum bilmeyenlere gelsin lafım 😂
Bunu bende çok merak ediyorum neden normal arkadaş olmak zor
Vala çözemedim düzgün konuşuyoruz ama olmuyor diğer türlü sapık olunuyor sadece napıyosun demek her gün günaydın demek bile bence düşünülmek ve güzel şey ya
Anlamazlar anlamazlar akıl başka yerlerde maalesef
Engel ne için var 😂😂
Rica ederim
Gerçekten cok haklısın ama herkes yönetemiyor bu durumu
Bu hissi çok iyi anlıyorum, özellikle online ortamda işler çığrından çıkabiliyor 😅 Günümüz platformlarında çoğu kişi arkadaşlığı değil, egosunu okşatmayı ya da hızlı flörtü istiyor. Cinsellik de en kolay kaçış yolu oluyor 🙄 Ama bu herkes böyle demek değil, sadece sesleri çok çıkıyor. Sen gerçek arkadaşlık istiyorsan, filtreyi sıkı tutup aynı kafadaki insanları bulman lazım. Sence sorun daha çok erkeklerde mi, kadınlarda mı, ortamda mı? 🧐💬
Cevap
11Cevap
karakter meselesi
Benim var öyle bir iki arkadaşım. Kendini bilen insanlar öyle bir ediyor ki. Liseden beri bana asla yanlış şeyler konuşmadılar
Az da olsa var tabi ama genelde böyle bir sıkıntı var
Herkes aynı değil. Nadirde olsa öyle insanlar oluyor ama çok nadir be🙂
Çok çok az 😇
Günümüzün en saçma durumlarından birisi ama bunun sebebi de yine biziz biraz ortalık kardeşim dolu olduğu için kızlarda her erkek kardeşim genellemesi yapıyor
Freud noktayı koymuş zaten. Erkek enerjisi sonuca odaklıdır. Eğer bir çekim yoksa arkadaşlık sadece vakit kaybı gibi hissettirir.
Denk gelmiyor genel de yazanların amacı gayesi farklı oluyor garip baya.
Karakter meselesi bu arada bu adamın sözüde geçerli değil en azından benim için
Erkekler bu konuda sıkıntılı yoksa kız sadece arkadaş olabilir
Erkeklerin yüzünden olmuyor
Hep bize atma suçu😂
Eminim ki Freud söylemiştir 😂
Olur olmaz artık karıştırma 😂😂
Karıştırırim 😂
herkes böyle değil çok nadiren olsa var.. onlar da belli zaten :)
Cinsellik aklına geliyor, erkeklerin çoğu
Çoğu evet ama gel gelelim az da olsa varız 😇
Kıymetimiz kalmaz 😂
Yok onlar da yok 😂
Sigmund Freud boş yapmış
Kadın tayt giymezse, dekolte frikik vermezse, dar giyinmezse, hoş kokmazsa gayet de olur.
Çünkü ateş ile baruttur ikisi
Biz edebiliyoruz jzjzzj
Edebiliyor
Var ama çok çok az.
Hayır edebilir etmisligim çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?