Bazen insan çok sever ve yapmam dediği şeyleri yapar, şansını denemek ister ve bu tarz şeylere başvurur. Sizce doğru bir seçenek midir?
Evet
Hayır
Denenebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen insan çok sever ve yapmam dediği şeyleri yapar, şansını denemek ister ve bu tarz şeylere başvurur. Sizce doğru bir seçenek midir?
Mantıksız. Birisi beni gerçekten istiyorsa zaten kendi iradesiyle gelir buu tarz işler hem tehlikeli hem de büyük vebal. Üç günlük dünya hevesi için inancıma zarar verip ahiretimi yakmaya hiç niyetim yok. Nasibimde varsa hayırlısıyla olur yoksa da önüme bakarım.
Herkes sizler gibi düşünse keşke ama maalesef bazen o kadar severiz ki gözümüz döner ve yapmam dediğimiz şeyleri yaparız. Bir çok danışanım var bu şekilde
Birini zorla iradesini bağlayarak yanında tutmaya çalışmak sevgi değil sadece bir takıntıdır
Enerji yönlendirmeleri yaparak aslında kişinin kendi isteği ve arzusu doğrultusunda onu daha bağlayıcı yapabiliyoruz :)
İstediğin kadar süslü cümlelerle enerji yönlendirmesi de sonuçta karşı tarafın ruhuna ve iradesine arkadan dolanmaya çalışıyorsun. Kendi isteği olan insanın ekstra bir yönlendirmeye ihtiyacı olmaz zaten oradadır.
Buraya kadar katılıyorum sizlere.
Kalp kırılınca insan gerçekten her şeye tutunmak istiyor, çok normal hissin 🥺💔 Ama eski sevgiliyi geri döndürmek için ritüel, büyü falan bence hiç mantıklı değil canım. Ben Hayır derdim. Çünkü gerçek sevgi, iradeyle ve isteyerek olur, zorla değil. Hem böyle şeyler insana sahte bir umut da verebiliyor. Sence o geri dönse, gerçekten mutlu olabileceğini hissediyor musun? 💭✨
Cevap
2Cevap
büyü diye bir şey yok
4 büyük dinde geçer.
Hayır. Çok sevdiğim de oldu ama aklımdan bile geçmedi
Demek ki aşık olmamışsınız.
apt. llığın vücut bulmuş halidir
Seven insanın gözü dönüyor.
Sen mi basvurucan
Hayır genelde ben başvuranları karşılıyorum :))
İşlemler ve bakımlar yapıyorum.
Evet :)
8.000 TL işe başlıyorum. Kişi 7 gün içerisinde kendi hür iradesi ile geri gelir. Hiç bir zorlama yoktur. Garanti işlemdir Allah cc izniyle.
Çocuğum senin yaşın kaç. Bir gün bu şekilde yorum yapmamayı öğrenirsen olgunlaşacaksın demektir.
Biraz daha olgunlaşman ve bu tarz şeyler hakkında bilgi edinmen gerekir
Ah çocuğum..
Sen kimsin ve cinimi sana neden göndereyim. Varlıkları bu kadar basit olaylar için kullanılamaz. Her şey usulüne göredir. Kim sana cin göndereceğim derse yalan söyler. Haricinde gönderilse bile sen onu göremezsin ilmin yoktur ve iznin.
Hahahaha peki abiciğim öyle diyorsan öyledir
@Portallll İstanbuldayım.
boşluk yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?