Unutmuştum ben bunu, ne güzel durduk yere iki gündür rüyalarıma neden giriyor 🤦🏼♀️
1 ay
Unutmuştum ben bunu, ne güzel durduk yere iki gündür rüyalarıma neden giriyor 🤦🏼♀️
Kendine çok fazla değer vermiyorsun demektir kendin ile daha çok ilgilen geçmişe takılmak seni hem nörolojik hem biyolojik hemde psikolojik olarak hasta eder,
Nörolojik olarak beyin sürekli alarm seviyesinde olduğu için geçmişi geçmişte bırakıp ileriye bakamadığında mevcut zamanı anlamlandıramaz anın enerjisini geçmişe harcamış olursun ve daha halsiz daha mutsuz olursun
Biyolojik olarak ise: geçmişe takılı kalmak baş ağrısı mide problemleri kas gerginliği boyun ağrısı sırt ağrısı gibi durumlarla neden olabilir ve yüksek kortizol sürekli bağışıklık sistemini baskılayarak vücudu hastalıklara karşı daha savunmasız hale getirir yani kısaca sen kendi sağlığın için kendi geleceğin için unut (ben böyle söyleyince benim geçmişle hiç bir sorunum yokmuş gibi oldum ama öyle değil )
Geçmişi unuttuğumu zannediyordum rüyalarım da hiç yoktu ama 2 gündür yoğun şekilde uğraşıyorum. Benim rüyalar bilinçaltı rüyası olmuyor sadece ardından muhakkak bir şey çıkıyor hadi hayırlısı
Kendini buna inandırıyorsun ve bir bekleyişe ya da bir sonuca bağlamak istiyorsun kendini ve bununla yaşamakta seni hasta eder
Evet bekleyiş oluyor bir nevi ama hayatta hep böyle oldu benim dedim ya aklımda hiç yoktu bir anda girdi rüyalarıma
Bende birisinin rüyalarına girecek kadar ve benden bir adım beklenecek kadar sevilmeyi çok isterdim 😒🫠
Ne sevmesi zerre sevmiyorum ben bu kişiyi 🙄
Eski sevgili rüyaları tam bir klasik… 😅 Genelde bilinçaltın tetiklenir; belki bir şarkı duydun, benzer birini gördün, belki de şu aralar duygusal olarak hassassın. Rüya görmek, onu hâlâ istediğin anlamına gelmek zorunda değil. Daha çok “eskiden yaşadığın duyguların” hortlaması gibi düşün 🙃 Son gördüğün rüyada ne oluyordu, mutlu mu mutsuz muydu ortam? 💭✨
Cevap
4Cevap
Bi işarettir belkide yeniden biryerden iletişime geçecek karşına çıkacaktır bende de aynısı olmuştu artık konuşmamız imkansız dediğim insanı iki üç gün üst üste rüyamda gördüm sonra bana ulaştı ya da seni özlemiştir
Bilmiyorum inan ama çok zorluyor bu durum beni o kadar yorgun enerjisiz uyanıyorum ki mesaj atacağına bende ihtimal vermiyorum ama nedense bir işaret gibi geliyor banada
Tamam söz veriyorum 😊
Oluyor ya ben 4 yıldır yaşıyorum boş ver
İste ben yasamadigim icin soruyorum
Unutmamışsın bilinç altında yaşamış
Öyle mi diyorsun 😔
Kesinlikle
Abartı
Kısmet
burdan mı tanışmıştınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?