Ben ona verdim hediyelerini ama o bana aldığım parfümü geri vermedi çünkü bitirmiş. Ben "yenisini al" dedim, "bana ver" dedim. Dediğim yanlış mı şimdi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hediye veriğimiz kişi onu kabul ettiği andan itibaren, artık onun olmuştur ve dilediği gibi de harcar, kullanır, saklar, atar, satar kimseyi de ilgilendirmez. İkiniz de çocukluk ediyor, zavallı konumuna düşüyorsunuz. Madem olmadı, yürütemediniz, saygı, sevgi kalmadı, ille de nefrete dönüşmek zorunda da değil. Bu inatlaşmanın gideceği yer o çünkü...
Şöyle bakınca, mantık olarak haksız değilsin ama pratikte işler pek öyle yürümüyor 😅 Parfüm sonuçta kullanılmış, bitmiş, o yüzden yenisini al demen ona biraz “hesap kesmek” gibi gelmiş olabilir.
Sen aslında değer dengesi olsun istemişsin, çok normal 🫶 Bence takılma, değerin bir parfümle ölçülmez. Ama içini kurcalıyorsa, sence o bunu hak edecek kadar olgun davrandı mı ilişki boyunca? 🧐
Cevap
8Cevap
Sen gerekli misillemeyi yapmışsın. Vermesin salla.
kızım kullanmış bitmiş bir parfümün peşine mi düşüyosun alsan napıcan çocuk musunuz ya
Pahalı bir parfüm. Ben onun aldığı çiçekleri bile verdim istedi çünkü eğer o istemese bende istemezdim
Sevgiliyken hediye alınmaz. W kavgadan sonra her iki tarafta çirkefleşiyor aminuyum 😏
Verilen hediyeler geri mi alınır ya? O zaman bekaretini aldıysa sana geri iade etsin😀
O istemeseydi ben istemezdim o kadar terbiyesiz değilim
İkinizde hatalısınız. Aranızda cinsdl bişe geçti mi?
Hayır
Ben neden hatalıyım?
O verdiği hediyeyi istediği için hatalı, sen bu hatasına aynı hatayla karşılık verdiğin için hatalısın
Parfüm 20.000 tl😅 kıytırık bir şey olsa istemezdim gerçekten
Hediyenin fiyatı değil maneviyatı önemlidir ama o sanki çok para harcamış gibi onu da ver şunu da ver diyip aldığım parfümün çeyreği etmeyen şeyleri isteyince bence şak diye parfümü istedim kaldı öyle, almasa da olur mal gibi kalsın istedim
Şöyle bişey var, sevgililikte pahalı şryler alınması bi saçmalık değil mi? 20 bin liralık parfüm almakta enayilik gibi. Ayrılınca da bunların lafı oluyo işte
ben lafını etmezdim o edince dumur olması için söyledim vermeyeceğini biliyorum
Yazık olmuş ilişkinize
Parasını atsın
O kadar para atmaz
Yok, hakkını almışsın.
Yoo gayet mantıklı bir istek
Keşke boş şişeyi verseymiş.
Neden
Kaplumbağa deden
Komik baya
parasını atsın
O kadar para atmaz