Evet çünkü hepsi 16-20'lik istiyor, bulamayan olgun veya evliler gündelik eve gidiyor
Bazı kadınların midesi kaldırıyor bunu maalesef
Evet çünkü hepsi 16-20'lik istiyor, bulamayan olgun veya evliler gündelik eve gidiyor
Bazı kadınların midesi kaldırıyor bunu maalesef
Her insan aldatır. Taki aşkı bulamamış ise, gerçek bir kadın ya da erkek ile değil ise, para, menfaat ve çıkar tuzaklarına düşüp mutsuz edilmiş ise, say say bitmez. Ben meselenin adilane, insancıl olan boyutundayım. Ömrüm boyunca hep aşkı aradım, aşk ile sevebileceğim bir kadını aradım. Ve çok büyük bedeller ödedim, ödemeye de devam ediyorum. Ve asla da pişman değilim. Çünkü hakkım olanı stiyorum, doğru olanı istiyorum. Ve kimseyi de aldatmadım, asla da iki yüzlü olmadım. Aşk ile sevmek, yuva kurmak, musmutlu olmaktı tek istediğim. Ya sizlerin?
Erekler gerçek kadın, gerçek bir aşka, yüreğe, kaliteye, sevgi ve şevkate sahip eş olabilecek niteliklerde olanı sever. Siz kız ve kadınlar ise sadece paraya taptığınız ve değer verdiğiniz içindir ki, bunu eldetmek adına her türlü aşk tuzakları, iki yüzlü sevmeler ve seks tuzakları ile mahverriğiniz için adamlıklarımızı, artık hiç birinize inanmaz, güvenmez ve değer vermez olduk. Tüüm bu hallerimizin sebebi de çözümü de sizlersiniz. Ucuz kaldığınız sürece de bu gerçekler hiç değişmeyecek...
Valla kendi değerinin farkında olmayan kişi aldatır bazı kadınlar varki seninle oynar kopamazsın ama b*k gibi hisettirir değersiz hissettiğin başka bir kadın sana iyi hissettirdi mi aklın çelinir. Ben bunu yaşadım bu benim hatam o kızı bıraksaydım böyle bir şey olmayacaktı ama bağımlı etmişti hatamdan ders çıkardım.
Çoğu erkek pedo yorumlara bak ruhlarına işlemiş sübyanclk neymiş 15 yaşındaki kız verirse açık giyerse yaparım demişler
Pedofili ne demek ilk öğren birincisi ikinciside erkeklerin ayarı varsayılan olarak böyle dinde bile ergenlik çağına girmiş kız evlenebilir kabul ediliyor ama alimler olgunlaşmış olmayı da önemsiyor şimdi araştırdım.
Kaldı ki ben mesela seks yapmazdım one lan 26 yım 15 yaşında kız me çocuk daha he bana sulanırsa insanın aklı çelinebilir ama ben o gözle bakmam
Pedoluk benim için denek sana göre normal siz erkekler işinize gelince dinde normal dersiniz ama zina yapmaya gelince erkeğiz yaparız herkese veririz dersiniz günah diyip araştırmasın ama araştırdığın şeye bak
Ben hayatımda hiçbir kadınla yatmadım genelleme yapma
Bunu kendinizi yine siz yaptınız. Bak dışarıya kızların çoğu 14. 15 yaşlarında yarı çıplak gezip bekaretini veriyor. Belli bi yaştan sonra sizinle kim ciddi düşünür kü
15 yaşındaki açık giyiniyor diye yan gözle mi bakıyorsun klasik pedo lafı sizler bakır misiniz? Her bk yiyip küçük koza bak sonra gel burada laf et utanmaz
Seninle kim ciddi düşünür bakir değilsin ve çocuklara ilgi duyuyorsun
Lan çoçuk yaştaki kızı ben ne yapayım m*al mısın sen. Ama öyle bi gerçek var diyorum sana allahın cezası
Tabi tabi 15 yaşındaki açık giyinse hepiniz bayılarak bakarsınız verse verirsiniz
15 yaşındaki erkekler de her bk yiyor ona ne diyorsun? Hadi bahane etme şimdi hepiniz aynısınız ergen liseli seviyorlar neymiş açık giyiniyor 15 yaşındaki erkekler camiye gidiyor sanki
Hayatım hayatımıza gelen yanlış erkekleri görüyoruz her erkek birdir diye bir şey yok. Her haltı yiyen kadınlar olsa veya erkek herkesi aynı anda kefeye koyamayız A Kişisi şunu yaptı B kişisi şunu yapar gibi düşüncemiz oluyor ama olmaması gerekiyor bence
Bi kız yüz verse hiç bir erkek verene hayır demez diyorlar ve hepsi aynı emin ol hepsi küçük genç çok genç istiyor olmayana bu yüzden evde kaldın diyorlar. Evde kaldın lafı neden var bi düşün ve zengin olan her erkek genç sarışınla oluyor hepsi 23 ve altını istiyor bir erkeğe para ver escrtla yer ve sarışın 18 giren kız ister hepsi ergen seviyor
Sen milletin lafına bakarak evde kaldım diye panikleme yaparsan ona göre kalırsın. Bazıları öyle ister bazıları farklı şey ister herkesi aynı düşünme ve yaşın kaç bu arada
Evde kaldım nerde demişim çok cahilce bi laf bu evde kalmak ne eşya ürün mü bu kadınlar pedolar 25 üstünü sevmiyor diye evde kaldın lakabı takıyorlar bunu diyen biri hem yobaz hem pedo. Yaşım önemli mi? Panik neden yapayım pedolar küçük seviyor die
Sizker farkında değil misiniz hepsi 15-20 istiyor hepsi oefo
Bu his gerçekten çok ağır, seni inanılmaz iyi anlıyorum… 💔 Her erkek aldatmaz, ama sen büyük ihtimalle aynı tip adamlara denk geliyorsun. Özellikle bazı erkekler ego, haz ve güç için yaşıyor, sonra da “bütün erkekler böyle” algısı oluşuyor.
Sağlıklı, sadakati değerli bulan, duygusal olarak olgun erkekler de var, sadece daha az görünürler. 🙃 Sence şu ana kadar seçtiğin erkeklerde ortak bir karakter özelliği var mı, fark ettin mi? 🧐
Her erkek aynı
Aynı değil aşko ama benzer tiplere çekiliyorsun bence 😔💔 Bir yerde döngüyü kırmak lazım 🙏
Cevap
9Cevap
Bazı kadınların değil çoğu kadınların. Güçlü erkeğe hepiniz evet diyosunuz, evli olup olmamasının bir önemi yok
Çoğu erkek sübyancı 15-20 yüz verse hayır diyen olur mu sanmam çünkü hepsi o yaştakini istiyor
Ben 20-25 in altına sıcak bakmıyorum. Çocuk kafasında oluyorlar. Ayrıca 25 üstü kadınlar erkeğe nasıl zevk vereceğini daha iyi biliyor.
25 altı isteyen zaten pedo
18 üstünde herkes istediğini becerir.
18 isteyen pedodur reşitlik 10 yaşında olsaydı her erkek 10 yaşındakini isterdi
16 yaşından sonra her kadının aklı başında.
Dayı 16 yaşından sonra kadın olgun olmuyor halen çocuk o kişi ne saçmalıyorsun bu kadınlar 10 yıl ileriye gitmiyor çocuk seven erkeklerin bahanesi kadın olgun yemezler bunu 16 yaşındaki ergen onlar mı olgun gülecem şeyim desene kısaca. Kadın erken olgunlaşıyor diyen her erkek pedodur
33 yaşındasın 10-20 yaş küçükleri kendinle aynı olgunlukta görüyorsan sıkıntı var demektir 16 yaşındaki ergen çocuk kıza olgun diyen biri asla normak olamaz
Hemcinslerine sor bunu tecrübeli erkek isteyen onlar. 16 yaşındakilerle yatıyorum demedim aklı başında oluyor dedim, 16-17 yaşındaki erkeklerle istediklerini yapsınlar.
Aklı başında mı? 16 taşında kız görmemişsin ona bakılırsa 16 yaşındaki erkeklerinde aklı başımda ama kızda erkekte olgun değil 16 yaşında ki kızlar olgun yetişkin tan bakılacak yaşta kız değildir ne yani 16 yaşındaki kızlara yan bakarız evleniriz bunu mu diyorsun 16 yaşındaki kızı olgun gören biri pedodur net pedo bahane uydurma 16 yaşındaki ergen kızların aklı bi karış havada aklı başında diyor ya biz salk mıyız buna inanalım o yaştaki ergen çocuklara ilgi duyup aklı başında kız erken olgunlaşıyor diyip bunu normal göstermeye çalışıyorlar sen kendini 10-20 yaş küçükle aynı olgunlukta görüyorsan bi doktora görün
Gerçekten aldatıyor. Dedim bile annenin aldatmış babam da aldattı herkes aldatır inanıyorum kimseye
Her baba aldatmıştır zaten hepsi küçük kız istiyor genl eve gidiyor namuslu erkek yok
Travma oldu bende kendim yakaladım
Kimle yakaladın? Annen boşandı mı lütfen boşandı de ve hepsi pedo yorumlara bak 15 yaşındaki açık giyinirse verirse veririz demiş pedolar
Hayır boşanmadı
Allah ahlaklı kişilerle karşılaştırsın ne diyim
Boşansa şaşırırdım kadınlar gurursuz
Birliktelik olmamıştı mesajlar vardı
Onun için boşanmamış
Aynı şey ila birliktilek mi olmalı o kadına karşı bir şey hissetmiştir ve bunu yapan başka şey yapmaz mı sanıyorsun hepsi genl evine escrta gidiyor
Benim eşim değil annemin eşi ne yapabilirim k
İnsanları; cinsiyet, giyim vb. kalıplara sokmamak gerekiyor. İnsanın gerçek değeri içinde saklı, değersiz olduğunu düşündüğünüz kişilerle muhabbeti baştan kesmenizde fayda var.
Maelesef evet ya kac yasindasin ki
Günaydın hayırlı sabahlar
16 ve 20 likler de veriyor ama
Pedooooo
Utanmaz pedo
Erkekler veren oldu mu yüzde 90 ı alır o yaşta birine kızların vermemesi lazım
Sübyancı seni senin gibiler sokakta geziyor maalesef erkeklerin ahlakı yok mı? 10 yaşındaki kıza da verirsiniz zaten pedolar zaten o yaşlardaki kızlar için annenizi bile sokağa atarsınız
Evde kalan? Pedoları sevmeyene hemen evde kalmış dersiniz ergen olmayana evde kalmış dersiniz çünkü erkekler ergen kızlarla evlenmek ister olgun kadınla değil bu yorum diğer gizli ped…
Ne diyon canımsın kafana vurmuş senin git kendini becert
Her verene verecek kadar ucuz değilim erkolar gibi ahlakı olmayan erkekler maalesef evleniyor birde bunu normal görüyorlar neymiş her verene verirmiş yaşı küçük olsa da kuscam
Ne diyon geri ze kalı ezik si ktir git kafana vurmuş senin
Aldatır
hayir
Sadık olanlar var
Hayır yok çoğu pedo yorumlarda da kendini beli etmişer
Şahsen
Ben öyle değilim
Eşime sadığım
Karakter meselesi
Genellemek doğru değil
Niye burdasın evliysen genç kız mı arıyorsun diğerleri gibi
Eşimde burada