Sevgilim haftalardır buluşmayı maddiyat ve yoğunluk diye erteliyor, bu ilişki normal mi yoksa yavaş yavaş bitiyor mu?

Bir süredir sevgilimle buluşma planı yapıyoruz ama sürekli net bir gün belirlenmeden erteleniyor. Yaklaşık 2–3 haftadır görüşmeyi konuşuyoruz ama her seferinde net bir plan oluşmuyor.

En son salı günü buluşma ihtimali konuşulmuştu fakat gün yaklaşmasına rağmen konu tekrar netleşmedi. Ben de günümü planlayabilmek için “planımız geçerli mi?” diye sordum. Sevgilim ise yoğun olduğunu, iş ve maddi sıkışıklık yaşadığını, borçları olduğunu söyledi ve bu yüzden buluşmayı ertelemek zorunda kaldığını ifade etti. Aynı zamanda beni görmek istediğini ve sevdiğini de söyledi.

Ben de anlayış gösterdim ama süreç boyunca sürekli erteleme olduğu için kafam karıştı. Çünkü bir yandan sevgi ve istek var deniyor, bir yandan da somut bir buluşma gerçekleşmiyor.

Bu durumun normal bir yoğunluk mu yoksa ilişkide bir uyumsuzluk mu olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ayrılmalı mıyım
Sevgilim haftalardır buluşmayı maddiyat ve yoğunluk diye erteliyor, bu ilişki normal mi yoksa yavaş yavaş bitiyor mu?