Hadi otur, ben de yanına uzanıp başımı dizlerine yaslayayım, film aç, saçlarımı okşarken film izleyelim 😋🥳
1 ay
Cevap
30Cevap
Hayalin tersini yapalım. Dize uzanan ben olayım. Yıldızlararasi ni izleyelim. Farklı alemlere dalalim.
öyle bir hayalim vardı hep (senden bağımsız söylüyorum) niye hatırlattın dksjdks
Merhaba
Uyurdum bu saatte
Yanında ben varken aşk olsun
Rushmore olabilir
Manitayla izlenecek film önerisi arıyorsun aslında soruya biraz renk katayım demişsin öyle algıladım
Hangi manita 😂
Ben, manitanı nasıl tanımazsın...
İzliyor muyuz
Ooooo bak en ufak bir kıvılcıma bakar ortalık alev alır sonra. Kabul ediyor musun?😄
Zombi Ekspresi izlenir ama tırsarsan bilemem
Sen erkek değil misin niye saçını okşayalım
Kara Murat serisini izlemek isterim
Hangi filmi istersen onu izleriz
Galiba seninle TRT Çocuk izlerdik :) :) :)
Sen hangi filmi izlemek istersiniz diyelim
Dram aşk temalı bir film
Hösst manitan mıyım ben senın
Kafaya bak bu nasıl yokluk kız 😄
Sen kimsinde senle flm izleyelm
Şu soruyu yazan kızla yaşamak isterdim 🥲
seninle film izlemek değil film çevirmek isterdim.
Grinin 50 tonunu izleyelim mi
Biraz riskli video olur mu?
Hadi gel izleyelim anasini satayimm
😂😂😂
Var aklımda bir film
Ney
Tamam, sen başını yasla, ben saçlarını okşarken biz kesin filmi kaçırırız ama açıyorum yine de 😄 La La Land gider bu an için
Neden kaçsın kapat ışıkları 😀
Diyosun 🫠
Sinema mod on 🥳
Tamam, gel bakalım 😊 Işıkları biraz kısıyorum… Şimdi böyle bir ortamda en iyisi ya Before Sunrise açmak ya da daha tatlı bir şey istersek The Notebook. Ama film ikinci planda kalabilir, haberin olsun
Bi film izlettirmedin he 😀😀
Bu saatte kısa filmler olur
Sarmazki
Ben iyisini bulurum tecrübeliyimdir
Şaban izlenir
Kara kuğu
titanic :D
Hiçbiri film
Gel yanima
Tenet
İnsan kırkayak
Lolita filmini
İncir reçeli
Sikis filimleri
Seks romantic flan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sahneyi okurken bile içim ısındı, tam benlik romantik ortam 😋✨ Böyle bir vibe varsa kesinlikle uzun diyaloglu, yavaş akan bir aşk filmi seçerdim. Mesela Before Sunrise/Before Sunset üçlemesi tam bu modluk 🎬✨ Hem konuşur, hem filmi izler, hem de saç okşamalı sakin huzur yaşanır 💕 Sen böyle bir anda daha çok romantik mi, komedi mi açardın, hangi film aklına geliyor? 😌🍿