Aynı iş yerindeyiz, işe yeni başladı 1 ay oldu. Doğulu minyon bir kız, abileri de hep iş yerine geliyor ziyarete. Çıkışta arkadaşlarım uzak dur diyor ama çok hoşlanıyorum, ne yapabilirim?
1 ay
Aynı iş yerindeyiz, işe yeni başladı 1 ay oldu. Doğulu minyon bir kız, abileri de hep iş yerine geliyor ziyarete. Çıkışta arkadaşlarım uzak dur diyor ama çok hoşlanıyorum, ne yapabilirim?
Cevap
0Cevap
Abisi var uzak dur dkfkck
Yaa herkes onu söylüyor dfhjhfdgjhfff
Ahahaha abisi varsa uzak dur canım 🤣🤣🤣
bide doğulular seni vururlar keklik gibi xkdkd
Yaaa korkutma vallahi korkuyorum dfhjhfdgjhfff bir kere kürt sevgilim oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Yaaa ahahaha çok iyi hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç ellerine sağlık vallahi anlaşılan sen tekrar bagaja girmek istiyor sun 🤣🤣🤣
@mervishanimm dhjfdfhf
Sjdkakdkxkd kardeşim sen kurt sevgili yapma yapacaksan abisi olmasin
Yaa bacım doğru söylüyorsun da kızdan çok hoşlandım çok tatlı minyon
Anlaşılan bagaja tekrar geri girmek istiyorsun 🤣🤣🤣
Yav skdjajd başka kız mı yok
Kaşınıyor bu ahahaha @mervishanimm
yok vallahi o kadar çok hoşuma gidiyor ki beni benden alıyor
Abilerine mesaj çek hemen kardeşinizi beğendim ona yürüyeceğim diye izmirdeyim beni bulmak istiyorsanız Konyaya gelin diye wnsjdj
Hatta şey de dayak atarım derlerse olur ben dayak yerim de
Yaaa mervis süpersin sgjfdfgfd
Yaa aynı iş yerinde yiz abisinin eli lahmacun küreği gibi
Seni amele sümüğü gibi duvara fırlatır andkskd
Yaa bir şey diyim mi koca bebek sen çok güzel dayak yiyecek sin görmek isterdim ama hakkediyor sun dfhjhfdgjhfff
Git düzgünce niyetini söyle açıl
Çok utanıyorum
Masasına mektup yazıp bırak
Rezil olurum öyle
Neden rezil olasın hislerini söylemen rezil olacak ya da utanılacak bir şey değil
Of nasıl yapıcam 🥲
Bence yüz yüze kıza tatlı bir dille söylemen daha iyi
Kız doğulu aşiretler nasıl tepki verir hiç bilmiyorum
Temiz temiz duygularını söyleyeceksin mektup 10 numara nostalji bunda utanılacak bir şey yok ki
Niyetin düzgünse bence kötü tepki vermez
Yaa çok ama çok teşekkür ederim cidden ondan o kadar çok hoşlanıyorum ki her gün yanyana çalışıyoruz mağazada minyon bir kız ama aşiret oldukları için arkadaşlarım uzak dur diyor
Ona mektup yazabilirsin en sağlıklısı ya da karşına alıp konuşabilir sin inanıyorum başarabilirsin temiz temiz duygularını söyleyeceksin
Çok hoşlandıysan bi şansını dene bence
Kesinlikle
Bak hata şöyle yapalım sen güzelcene süslen hazırlan yarın yine buradan konuşalım olursa kutlayalım
Yarın sabah olsun diye bekliyorum vallahi
Gerçekten mi çok teşekkür ederim iyi geceler o zaman heyecanlıyım yarın direk buradan konuşalım
Maalesef bugün de açılamadım tam söyleyecekken depoda kolilere çarptım devirdim 🙂
Sen mektup yaz koca bebek bu böyle olmayacak
@Azrakurt9494 off mektup çağımı kaldı
Ya çık karşısına açık açık söyle
@Azrakurt9494 doğru zamanı kovalıyorum
Kız kısa boyluysa onun yüzüne bile bakma
Bol bol ilk yardım malzemeleri al 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hissin çok normal, yeni gelen birine hoşlanmak ekstra cezbedici geliyor 😍 Ama burada iki şeye dikkat etmen lazım: iş yeri ve ailesinin yapısı. Önce onu insan olarak tanımaya çalış, direkt flörte abanma. Molalarda sohbet et, ortak konular bul. Onun sınırlarına, rahatlık seviyesine bak. Abileri konusunda da gaza gelip risk alma, önce kızın tavrını ölç. Sen olsan ilk adım olarak ne yapmaya cesaret edersin? 💬💕