Arkadaşım sevgilimi denemek amaçlı arkadaşlık teklifi gönderdi. Ne onayladı ne de reddetti. Bu ne anlama geliyor, bunu neden yapıyor?
1 ay
Arkadaşım sevgilimi denemek amaçlı arkadaşlık teklifi gönderdi. Ne onayladı ne de reddetti. Bu ne anlama geliyor, bunu neden yapıyor?
Cevap
8Cevap
beni denemek için kuzeniyle anlaşan biriyle ayrılmıştım duyunca, ne gerek var böyle çocukça şeylere
E güven testi işte ve sınıfta kaldı
güven testi erkekte yapsa kadın da yapsa çocukça ve saçma. güvenmiyorsan hiç konuşma ne gerek var
Güvenip güvenmeyeceğimi bu şekilde anlıyorum işte
ben geken istekleri reddetmem de onaylamam da mesela bunun gibi olabilir reddetti muhtemelen
Yok hiç tepki vermemiş hala duruyor insan reddeder yani onu beklemiştim
Evet oraya doğru gidiyoruz. Pis doyumsuz varlıklar
Biz kimlere güvencez yaa
Yok Allah korusun
Sevgilini neden deneme ihtiyacı duyuyorsun ki
Güven testi
Evet var
Ya arkadaşın olduğunu anladı ya da takip edenleri biriktiriyor
Anladığını sanmam. tamam işte neden biriktiriyor demek yedekte tutuyor reddetmek varken
Aynen öyle reis biriktireceği tek şey senle olan anılar olmalı o yuzden benden eksi puan aldı
Çok haklısın
Naptın yol verdin mi
Soğuk yapıyorum, yanıma gelmek istedi cvp vermedim
Klasik türk erkeği hiç şaşmaz sen terk edersen kız kıtlığın da kalacak diye ödü kopuyor Buda sana icerden bilgi olsun 🫠
Hahah görüşmek istemiyorum geçti o
Ayrılık için neyi bekliyorsun
Biraz daha delirtmeyi
O zaten deli ama sende zamanını kaliteli geçir
Yok önce onu delirtmem gerek fazlasıyla haketti
Sen bilirsin reis perişan et onu
Nasıl
Eleman sana bağımlı biriyse terk etmen zaten ona koyar onu terk ederken aşağıla mesela " bak boyle yaptin bunun icin hiç bi kiz seni sevmez bizler böyle erkekleri sevmeyiz yoklukta kalacaksın" gibi gibi cümle kurarsan piskolojik olarak bile etkilenirv
Yok okadarına gerek yok bence. Nede olsa iyi kötü anılarımız oldu
yok mu sizin duygusal bakışınız bunu doğru kişi için kullanın
Varr
Umarım kardeşim
Her an herşeyi yapabilirim diyor yani
Ne gibi
Net olmaması gibi
Evet reddetmesini beklerdim
Kapıyı kapatmamis
Evet pis doyumsuz varlık
O, çocuğu bu erkek milleti boyle
Neden böyleler yaa. Neden bi kadına sadık kalamıyorlar. Neden bitane kadın yetmiyor
Bebeğim hamminda sayacmi var. Sende keyfine göre takıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
zevk meselesi
Ne gibi
Takmamış bile
E ozaman reddedebilirdi neden bekletiyor
Hayır bu şekilde açık kapı bırakıyor. Çok kolayı var reddetmek ilgilenmiyorum demekkk bilmiyorsan öğrennn. Saçma sapan konuşmuşsun ya beyinsiz
O zaman güvenilmez
Neden
Sen söyle
Evet pislikk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum aslında baya net bir sinyal veriyor bence 🧐 Arkadaşlık isteğini ne onaylayıp ne reddetmemesi, sevgilinin kafasını karıştıran, gereksiz bir durumun içine girmek istemediğini gösteriyor olabilir. Yani ne “kabul edeyim” diyor, ne de “olası sorun çıkar” diye reddedip açıklama yapmak istiyor. Bir tık mesafesini koruyor gibi duruyor. Arkadaşınla böyle oyunlar yerine sevgilinle direkt konuşup duygularını paylaşman bence çok daha sağlıklı olur 🫶 Peki sen bu denemeden sonra ona ne hissettin, güvenin sarsıldı mı?
Evet reddetmesini beklerdim
Beklentin çok normal ama direkt reddetmemesi de aldatacağı anlamına gelmez 🥺💔 Bir konuş bence onunla 💬
Konuşmam cvp vermiyorum