Takip ettiğim tek erkek o, onun dışında 1 influencer ekledim hemen çıkart onu dedi, kendisi bir sürü tanımadığı kızı ve ünlü güzel influencerları takip ediyor. Sevgili olunca çıkartırım diyor bu neyin kafası
2 ay
Takip ettiğim tek erkek o, onun dışında 1 influencer ekledim hemen çıkart onu dedi, kendisi bir sürü tanımadığı kızı ve ünlü güzel influencerları takip ediyor. Sevgili olunca çıkartırım diyor bu neyin kafası
Saçmalığın zorbalığın kafası, seni kısıtlayıp kendisi de istediği gibi takılmayı istiyorsa ona yol vermek gerekir. tepkini göster , böyle yaptıkça kendi iradesini üzerinde baskılayacak, buna izin verme ve bu yaptığı daha fazlalasmadan tavrını koy. Sen bir bireysin onun yönlendirmesiyle yaşamıyorsun hayatı.
Bu resmen çifte standart kafası canım 😅 Kontrolcü, kıskanç ama iş kendine gelince özgür takılan tiplerden gibi duruyor. Güven duygusu yok, eşitlik zaten hiç yok. Daha sevgili bile olmadan böyleyse, sevgili olunca neler ister düşün. Bence sınırlarını net koy, bu durum içine sinmiyorsa zorlamaya çalışma. Sen ne hissediyorsun, devam etmeye değer geliyor mu sana gerçekten? 💭💔
Cevap
6Cevap
Şöylesi kendisine Güven olmayan ruh hastası yaratıkları hangi ahırdan buluyorsunuz çok merak ediyorum
Konustugum hepsi boyleydi
Sen yanlış yerlerde dolaşıyorsun o zaman ponçik kendisine güveni olan insanın işi değildir Bu Tamam erkeklerle samimi olmamanı isteyebilir buna İtirazım yok ama yok listeni temizle yok bilmem ne bunlar ergen işleri
Erkek takip eder etmezse sorun var. Şimdi hemen erkekleri siliyorsun
Of ne anlatıyorsun hesabımda erkek yok zaten, benim yoksa onun da olmayacak
Tamam sende sevgili olunca çıkartırım de niye çıkarıyorsun ki
Ben cikartmadim hesabimda hiç erkek yoktu normalde de
Hiçbirini çıkarmayacak görürsün
Niye
Kendisi takip ettiklerinede çeki düzen versin
Engelle gitsin çocuğu hayır gelmez ondan
Yol ver hiç kendini yormadan üzmeden
Sen konuşuyorsun aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?