Sevgili olmuş olabilirler galiba, bu yüzden benden ayrıldı. Nasıl geçecek bu acı?
1 ay
Cevap
2Cevap
Sıkma canını bu senin eksikliğin değil, yapman gereken tek şey bir daha bu karaktersizin yüzüne dahi bakmamak.
Canım acıyor reis şaşırdım kaldım iyi oyalamış beni üstesinden gelemiyorum
Aslında seni değil kendi kendisini oyalamiş, aklınca kendilerini zeki sanıyorlar, artık öğrendiğine göre demek ki kendilerini sandıkları kadar zeki değillermiş dimi? Bırak kendi kendisini kandırmaya devam etsin.. senin yapman gereken tek şey ayağa kalkmak.
Olmuyor psikolojim kaldırmıyor onunla gezip dolaşıyor benim canım acıyor
Bırak gezsin dolaşsın bu onun basitliği olarak kalsın, sen bu saatten sonra başkasıyla gezip dolaşan, ya da bırak gezmeyi konuşmayı, 2 kelime bile senden gizli özele gidip konuşmuşsa bir erkekle affedilir yanı olmamalı,, önüne bak.
Haklısın önüme bakmalıyım ama olmuyor kendimi bitirdim kaç gündür
Kardeşim konuşmuyim konuşmuyim diyorum ama senin gözü dışarıda sadakatsiz bir insanla ne işin var? Bırak kendilerini zeki sansınlar sen bilmezden gel hayatına bak
Zaman ile. Ali Ayşe oturup kırk kelam etsek boş, ilk zamanlar baya kötü olacak da toparlar sonrasında.
Canım acıyor bir önerin Var mı
Bak inancın ne bilmiyorum, her cümle şu an teselli gelecek sana ama ben ne zaman üzülsem şunu düşünüyorum. Hangi duyguya önem verirsen, onu kalbinde putlaştırırsın. İnançlı biriysen dua et, inanmıyorsan yüreğinde mutsuzluğu veya acıyı putlaştırmak yerine güzel bir duygu senin putun olsun. Bunu unutma, ben bunu aklıma kazımasaydım şu an konuşuyor olmazdım.
Duayı hep ediyorum olmuyor olduramiyorum azar azar ölüyorum geçmiyor bu acı
koy popona gitsin reis zamana birak
Canım acıyor reis ne yapicam şaşırdım kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun canını ne kadar yaktığını çok net hissediyorum… 💔 Birinin senden ayrılıp hemen başkasına yönelmesi gururu da kalbi de aynı anda kırıyor. Bu acı bir anda geçmeyecek ama azalacak, gerçekten.
Kendini suçlama, “yetersiz miyim” sorgusuna hiç girme, bu onun tercihi ve karakteriyle alakalı. Kendini meşgul et, arkadaşlarınla takıl, spor yap, yeni şeyler dene; beynine onu düşündürmeye fırsat verme. İçinden geldiğinde ağla, tutma, duygunu bastırma, ama eski mesajları, fotoğrafları da toparlayıp bir kenara koy ki sürekli tetiklenme.
Zamanla göreceksin, şu an “asla geçmez” dediğin şey, “iyi ki bitmiş”e dönecek. Sen şu an en çok ne zorlanıyorsun, gece mi daha kötü hissediyorsun, yoksa gün içinde mi? 🌙💭