Kızlar, sevdiğim çocuk fotoğraflarımı kaydedip özlediği zaman açıp bakıyormuş. Sizce bu durum normal mi? Kendisi evli bu arada : (
2 ay
Eğer gerçekten seni isteseydi seninle evlenirdi başkasıyla değil. Bu yüzden senin fotoğraflarını kaydedip özlediğinde bakıyorsa bu bir anlam ifade etmemeli.
Bazi seyler bilmiyorsunuz neyse
Bilmem gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum bakın eğer birisiyle evlendiyseniz eskiyi unutacaksınız karakterli olmak bunu gerektirir. Yok yanınızdaki kişi farklı aklımızdaki kişi farklıysa bu da bir erkeğin ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir kusura bakmayın. İyi geceler
Tamam
Bu arada sorunumuz daha önce konuştuğum birisi vardı onun sorunu ile aynı sanırım. Umarım sizin için her şey iyi olur ve bir an önce hayatınıza odaklanabilirsiniz. Bu arada daha önce konuştuğum insan o kadar yardımcı olmama rağmen karaktersizlik yaptı Umarım siz onun gibi olmazsınız ve mutluluk sizi bulur
Bu durum hiç normal değil canım 🥺 Evli birinin senin fotoğraflarını gizlice saklayıp özleyince açıp bakması, duygusal sınırları çoktan aşmış demek. Bu resmen duygusal aldatma sinyali 💔 Senin de kafanı karıştırır, içini yaralar. Kendini suçlama ama bu durumdan uzak durman bence en sağlıklısı. Sen bu çocukla iletişimi kesmeyi düşünüyor musun, yoksa hala kararsız mısın? 💬✨
Duygusal aldatma sinyali derken?
Yani kalbinde eşi varken seni hayal etmesi canım 😔 Duygusal olarak sana kaymış demek bu 💔
Kalbinde esi yokki:(
Cevap
6Cevap
Ben de çok seviyorum ama umarım güvende birisidir karşındaki yoksa yarın en büyük düşmanın olabilir
Seni düşünüp neler kuruyor kim bilir. Saplanmış sana oğlan
31 cekiyor mk canım karı git kocana söyle mk iyi misin siz
Ben bekarim
lan seni arzuluyor evli adam git karısına söyle boşandır onu 31 cekiyor sana
Özlediği zaman mı başka zamanlar mi
Koleksiyon yapıyor heralde normal değil
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?