Şunu anlamıyorum, bizim ergenlik zamanlarımızda flört diye bir şey yoktu, direkt benimle çıkar mısın, ayrılıyorum mesajları falan vardı, şimdi neyin ne olduğu belli değil abi, biz neyiz 😁😂
1 ay
Flört aslında terim olarak sevgililik öncesi tanışma aşaması yani o mesafenin olduğu, sınırların çok daha keskin çizildiği durumlar için kullanılması gereken bir terim ama maşallah günümüzde millet sevgili olduğu kişiye de flörtüm diyor bunun da temel sebebi kimisi birden fazla kişiyle aynı anda görüşmeyi meşrulaştırmak için sevgilisi olsa da bu ilişkiye flört diyor kimisi sevgili olduğun kaç kişi var sorusuna kabarık bir liste söylememek için flört diyor yani anlamı dışında her yerde kullanılıyor.
Eskiden insanlar netti yani sevgili mi olma niyeti vardı önce bir iki buluşulur tanışıp sohbet edilirdi sonrasında da açık açık sevgili olma teklif edilirdi ve adı konurdu şimdi hep bir belirsizlik.
Flört kelimesini kullanan bile yoktu birinden hoşlanırdın, benimle çıkarmısın derdin istemiyorsa kırmadan sevgilim var djdhd
En kötü ihtimal karşı cins net olarak bilirdi niyeti, kimisi şans verir kimisi zamana yayar dönerdi sana vs.
Flört konusu bence, insanların özellikle kızların kendine kalkan yaptığı bir kelime, ilgin hoşuma gidiyor ama sevgilim de olma kafa başkasındadır ya da emin değildir, ama sen buralarda ol yakınlarımda ol mesajı, İstemem yan cebime koy der ama seni de kıskanır, sen kıskanırsın sevgili değiliz olur vs.
Açma sapan bir ilişki modeli😀
Tamamem zaman kaybı, kolaycılık.
Poponu ben de Çok sorguluyorum ama çok düşünüyorum aslında normalde flört güzel bir şey ama bunu açık bir şeye dönüştürdüler hem de anlamını değiştirdiler yani resmen ha eskisi gibi çıkma teklifi geri gelsin en azından neyin ne olduğu belli net bir şey olmuş oluyor biz neyiz gibi saçma bir soru çıkmıyor sonrasında😂
Bak onu*
Flört vitrindeki pahalı ayakkabıdır, uzaktan harika görünür, heyecanlandırır ama ayağına uyup uymayacağını bilmezsin.
Sevgili ise emektar ev terliğidir belki eskimiştir ama ayağını ondan daha iyi ısıtan başka bir seçenek yoktur. 😃
Şu anki ilişkiler tam “duruma göre değişir” dönemi 😂 Flört bence tanıma süreci gibi; konuşuyorsun, görüşüyorsun, hoşlanma var ama resmiyet yok, sorumluluk net değil. Sevgili ise “biz bir çiftiz” dediğin, sadakat, plan, gelecek konuştuğun level 💕 Siz ne konuşuyorsunuz aranızda, “biz neyiz” muhabbeti açıldı mı hiç? 😏
Cevap
58Cevap
flört z kuşağıyla ve sosyal medya vıcıklığıyla gelen bir kavramdır birinde ne olduğunuz bellidir diğerinde değildir
İkisi de aynısı ama şöyle flört takılıyoruz ama hiç bir şey bekleme benden vs
Flört tanışma evresi , Sevgili duygusal bağ
Flört gelip geçici sevgili gelip geçici değildir gadası
sevgili daha doğru
Bende cok anlamıyorum.
Bana bu yüzden magara adamısın diyorlar.
Napiyim arkadas flörtöz degilim olmuyo.
Ben net insanım.
Hayatımda mı olucan ok biraz zaman verip birbirimizi tanıyalım bitti gitti.
Yok tanışma evresi yok flört aşaması yok sevgili yok yok bilmem ne
İlişki mi yaşıyon imtihana mı yoksa mulakata mu giriyon belli degil🙄
Adam öyle güzel özetlemiş ki durumu
https://www.youtube.com/embed/_BD7j9YxGVwBizim zamanımızda da daha çok çıkma teklifi ayrılma konuşması yüz yüze yapılırdı 🤔 aslında flört vardır gene hoşlandığını hal ve hareketlerinle karşıya belli edersin. Bu bazen iltifat ya da bir jest olur diğer kiz ve erkeklerden farklı davranma ve insanların birbirinden hoşlandığını belli etme yoludur 🤔
Ben mesela direkt yüzüne karşı derdim benimle çıkar mısın diye ya da kağıda yazar verirdm bu yani 😂
Hiç mi cilve milve bir şey yapmadın çıkma teklif etmeden 🤔
Yok be sadece bakardım o kadar 😂
Sorun sende eskiden de flört vardı 🤣 tek fark herkesle flört edilmezdi şimdi pek öyle değil
Şimdilik saçmalık , günlük takılmadlık...
Cilveleşme olmuş Flört.
Ama bu cilve naz uzaktan uzağa olur , öyle el ele göz göze altalta üstünde olmaz.
Her şeyin bku çıktı
Cilveleşme gayet masumdu , niyeri ciddi olan adım atar iş ciddileşince nuüzük nişan düğün olurdu..
Neredeeeen nereeyeee ülkece döndük eğri büğrü bir deveye
simdi en az 4-5 iliski ayni anda yürütüyorlar, seninle yazisirken 10 kisiyle daha yazsiyiyor karsindaki bu flört zamani oluyor yani hersey mübahh onlara kalirsa ahh ne zamana denk geldik bende bilmiyorum hep samimiyetsiz tipler
Merhaba,
Flört, daha çok sevglilik öncesi gibi düşünülebilir. belden tutma, öpme, sevgi dolu sözler gibi samimi şeylerden oluşur.
Sevglilik ise karşılıklı, iki tarafın da şahit olduğu aşktır
Gunluk hayatta bircok kisi ile ayni anda flort edebilirsin, bu bazen sadece bakismalar ile olur, bazen ozel mesajlar ile bazende resim vs gonderme. Sevgili ise ait oldugunu belirttigin kisidir. Bence
Fark herkese göre değişiyor ama bana göre şu flörtken yine ondan başka birileriyle konusma özgürlüğün var sevgiliykende bir tek onunla
flört ne ya sacma sapan seyler Arkadas olursun birbirinizi seviyorsanız sevgili olursunuz Birbirlerini tanımayıp hemen ilk günden ilk aydan sevgiliyim diye gezenler absürt geliyo
Benimle çıkar misin kağitları falan😂😂😂bence de çıkma teklifi geri gelsin. Herkesin 100 tane flörtü var. Kadınin da erkegin de böyle. İğrenç bir cagdayiz
Bana göre flört sadece heyecan ve keyif odaklıdır, bir an paylaşımıdır. Sevgililik ise bir hayat paylaşımıdır; içinde güven, sadakat ve geleceğe dair bir niyet barındırır.
Flörtte herkesin tadına bakıyorsun, bu cilekli bunun şekeri fazla diyorsun seçim yapıyorsun sevgili özel oluyor (sevgiliyken de flörtöz olanlar var baskalarina)
Ya sevgilisinizdir ya da değil bu kadar basit arası yoktur
Evet eskiden hersey cok samimi sicakti. İnsanlar bu kadar kirli ve iki yüzlü degildi.
Flort denilen sey mustakbel sevgili gibi birsey diye dusunuyorum.
işte olay bişey olmamak, şahsen ben flörtü her istediğimizi yapalım ama benden bişey bekleme olarak görüyor ve kullanıyorum
hiç sevgilim olmadı şükür ama flört sayım tatmin edici
Tanışma dönemi kısa süreli olarak flört dönemi, sonra iki taraf ta ilişkide ciddi düşününce sevgili olurlar. Flört daha gizli olur, sevgili olunca herkese ilişki ilan edilir gizli tutulmaz
Flört dönemi insanların birbirini yeni tanımaya başladığı, henüz bağlılık, sadakat taahhüdünün olmadığı dönem.
Aman boş boş sıfatlar oluşturuyorlar. Birini ya seversin ya sevmezsin. Seda Sayan gibi ben flört bilmem anacım derim hemen kimliğini çıkart.
He okey, despasito mudur peki
Bizim zamanimizda çıkma teklif edilirdi. Çıkma da dediğin bı yere çıkma diil yani. Adı oydu. Yoksa yine evdeydik😄
Bu galiba ahajsbd :))
https://www.youtube.com/embed/5CDAuWmcHqsBen flört mlört anlamam birine açıldıysam o da onayladıysa artık benım sevgılımdır. Bir insan ya sevgılındir ya degıldır bende.
Flört, sevgili olma yolunda birbirini tanıma aşamasıdır. Sevgili olunca ilişki başlamıştır. Aşk, pompa.. vs hepsi dahil olur 🔥
Şöyle flört ne demekse sevgili oydu ama onun da içi boşaldığı için iki mavi boncuk dağıtmak flörtten sayılır oldu mevzu bu
Yeni nesil sevgili işte benim bile ağzıma yapıştı bende eski kafalıyım normalde en iyisi sevgili diyelim biz yinede
Hepsi saçmalık ciddiyim yoksa zaten düzgün insanda yok
Yani flört etmek zaten saçma bir şey
Sevgilik saçma
flort tek kisi degilsin
sevgili bir tek sen varsin demektir
Flört geçici eğlencelik sevgililik daha ciddi
Çıkma teklifi geri gelsin lütfen. Flört saçmalıktan bir şey değil
Flört arkadaş seviyesine bile gelmemiş kişidir.
Bunu bende anlamıyorum ve kafa yormayı bıtaktım artık ve flört lelimesi kadar saçma bişey yok
Sevgiliyken karşılıklı sorumluluklarınız var, flörtken yok
Flört yenilerde çıkmış ortaya benim zamanımda yoktu
Flört adı altında birden fazla kişiyle fingirdeşiyorlar ovosbuluğun adı flört olmuş
Flört tanışma evresi mesela sevgililigi bilemicem jfhfh
Biz hayatımızda biri olsun ama sorumluluğunu almayalimciyiz
Anne babalarımıza onlar eskidendi dediğimiz şeylere maruz kalıyoruz şuanda bizde de aynıları deniyor sjsjsj
Flort, tanisma evresi gibi ayni zamanda takilip gecme de denilebilir. Sevgili zaten artik hislerin kesinlestigi mi desem ne desem bi iliski icerisinde olmak yani
Flört böyle eve götürüp oynaşıp ama adını koymadığın bir şey sevgili eve götürdüğün oynaşıp adını koyduğun bir şey
Kesinlikle katiliyorum. Flort biraz samimiyetsiz geliyor bana. Senlen flortuyorum ama senden yakisiklisini/guzelini bulursam onlan flortlesirim gibi. Ama benimle cikarmisin kalibi evlilige kadar gider gjbi hissettiren birseydi 😂
Flört tatlıdır, çok keyifli bir çekimdir.
sevgili ise sadece sevişme ruhsatını almak demektir.
Önceden fbde yoktu, evlilik ve boşanma vardı.
Flörtüm ama sınırlardayız hoşlanıyor gibiyim ama ne olduğumuz belli değil adını koymadık. Sevgiliyiz onunla olmak güzel vakit geçirmek güzel vs vs vs...
flört hafta sonu için gelmiş part time elemandır. Sevgili ise emektar satış danışmanıdır.
Biri ciddi biri değil
Günümüzde maalesef flört birden fazla kişiyle konuşmanın karşılığı oluyor. Sevgili ise bunlardan birini seçmiş olmanın ama yine de tek kişide kalındığının garantisi yok.
Flört arkadaş gibidir tanışma sürecidir ortada net bir ilişki yoktur ama sevgili ilişkide olunan aşık olunan kişidir
Flört tanışma tanıma aşamasıdır belli bi süre edilir bir ay ya da 2 ay arası sonra sevgili olunur sahiplenme aşaması
Flört sevgililik öncesi ön tanışma ve anlaşma sevgili olunca daha yakınlaşma temas oluyor
Flört etmek daha tatlı bence. Sevgili olmak sahiplenmek gibi bişey. Flörte göre daha ortada daha ciddi ve süreklilik içeriyor
Biz neyiz diye sorana Allah'ın bi kuluyuz de bfnfjf
Flört çok basit ayrıldığında koymaz ama sevgili koyar iştr fark bu
O eskidendi bebişim. Aynı yaşyayız. Sorun bizde değil, sorun çağda
Flört tanıma dönemi,
Sevgili, tanıdım , güvendim, sevgimi paylaşıyorum
Hemfikirim daha dürüst ilişkilerin geri gelmesi gerekiyor.
Biri flört biri sevgili işte kelime farkı😂
Işte flört ne alaka onu söylüyorum direkt sevgili olunamıyor mu birisiyle😂
prensiplerimiz gereği olunmuyor 😂
Flört Nasıl yoktu laaa😂
Valla yoktu 2010 dan sonrasini mesela daha öncesini hatırlamıyorum çünkü flort kelimesi bile yoktu direkt teklif vardı
Senin çevrende yokmuş demek ki sen duymamışsın ben senden daha büyüğüm benim hatırladığım yıl 1994 o zamanlarda bile förtleşme varfı
Ben bilmem ben sadece kendi ergenliğimi diyorum
Bende diyorum ki senin çevrende kullanılıyordu ama senin haberin yokmuş demek ki
Ohoo benim kadar çevre tanıyan mi oldu tamam belki cilvelik olabilirdi ama kalkipta biz flot ediyoruz ya da aynı anda 3 4 kişiyle konuşmalar olmuyodu max 1 hafta tanışıp sevgili oluyodular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?