Neden tecrübesiz ve genç erkekler dolgun kadın severken işinde gücünde, belirli bir yaşın üstünde erkekler zayıf seviyor, nerede boş beleş yetişkin olamamış tip var beni buluyor, yıldım artık düzgün adamlar hep çubuk gibi bacılarla
1 ay
Neden tecrübesiz ve genç erkekler dolgun kadın severken işinde gücünde, belirli bir yaşın üstünde erkekler zayıf seviyor, nerede boş beleş yetişkin olamamış tip var beni buluyor, yıldım artık düzgün adamlar hep çubuk gibi bacılarla

Neden böylesiniz erkekler?
Neden?
Neden?
La dur ben de erkeğim. Kendime soram bi.
Hmmm 🤔 bi düşüneyim.
Mesele zayıf sevmek değil. Kendini geliştiren adam feminen kadın tercih eder. Ne istediğini bilir. Bence senin eksik bir anlatımın var. Söylemek istediğin ama söyleyemediğin şeyler var. Mesela yaş ile ilgili.
Balıketliler feminen olmuyormu saçmalık
Daha açık konuşabilirsin
Bundan bahsediyorum bende senin gibi tipler seviyor bizi sadece paralı statülü erkeklerin kolunda hiç benim gibi birini görmedim
sence kuruntu mu yapıyorum yoksa cidden böylemi? zengin erkeklerin kolundaki kadınlara bir bak
erkekler arasında konusu geçen bir şey değil o zaman sence ben kuruntu yapıp kendimi boşa mı harap ediyorum
boş beleş yetişkin olamamış oldukları için senin gibi insanları saçma sapan şeylerle yargılayıp arkalarından konuşan yüzsüz birine yanaşıyorlardır.
ha sorunun cevabı çağın güzellik anlayışı değişti eskilere zayıf olan güzeldir mesajı empoze edildi çünkü onlardan önce ki kuşağın kadınları köylü gibi ve kendine dikkat etmeyen kadınlardı.
şimdi erkekler güzel olanın zayıf olan değil bakımlı olan olduğunu fark ettiler
Balıketliyi tabir edermisin?
Boyun kilon kaç ölçülerin nedir
Aslında şimdiki genç kadınlar hep ince ya olgun erkeklere çoğu onlar denk geliyor ondan öyle görüyorsun
Bu hissettiğin şey gerçekten yorucu, seni anlıyorum… 😔 Bir noktadan sonra “problem bende mi?” sorgusuna dönüyor çünkü. Aslında işin özü şu: tecrübesiz erkekler genelde sadece fizik odaklı oluyor, ilgiyi iltifatla karıştırıyor. Daha olgun görünen bazılarında da toplum baskısı, “zayıf kadın = prestij” algısı çalışıyor 🙄
Ama bu, dolgun kadın seven düzgün erkek yok demek değil. Sadece senin çevrende daha az çıkmış olabilir. Enerjin yüksek, belli ki dikkat çekiyorsun; boş tipler de bunu kullanmaya çalışıyor olabilir. Çizgilerini net koyman önemli: ne istediğini, neyi asla kabul etmeyeceğini daha en başta söylemen.
Bir de merak ediyorum, şu an hayatında biri var mı yoksa tamamen soğuma dönemine mi girdin aşk işlerinden? 💘✨
Cevap
29Cevap
Yani 30 yaşındayım işim gücüm var ama kadınlara cinsellik gözüyle bakan abazanlardan değilim bu biraz yapı ve sizin şansınızla alakalı
Olgunlar citir sever, citirlar olgun. Tersine dunya…
Zayıflar çıtır dolgunlar olgunmu duruyor yani
Benim dedigim baska bir durum. Sizin soruda da belirttiginiz sey tercih meselesi. Siz sanirim zayifsiniz. Zayif sevenler de var. Dolgun sevenlerde. Aslolan kalici secgi saygidir. Sekiz bahane
Hayır ben balıketliyim ve beni hep toy işsiz güçsüz gençler buluyor
Sabirla bekle. Her malin alicisi vardir. Posta hizmetleri bazen gecikir.
peki gözlemim doğrumu sence
Senin düzgün olduğunu nerden bilelim? Kimse ben kötüyüm demez.
Düzgünüm demiyorum dolgunu m
Helal olsun en azından dürüst kadınmışsın. Gönül işleri bunlar. Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin dünya böyle bir yer
seninde gözlemin bu yöndemi
Nasıl bir görüntün varsa ona göre müşterin çıkar.
yani haklımıyım üst sınıf erkek bulmak için zayıflamakmı gerekiyor illa
Vücudun iyi değilse şansın yok. Sadece duygusal ve cinsel olarak aç kalmış erkeklere denk gelirsin.
Vücudum iyi ama zengin erkeklerin beğeneceği türden degil senin gibiler anca denk geliyor
Benim senin gibi kaşarlarla işim olmaz kendine fiyat etiketi yapıştır da alıcıların belli olsun.
Ne ilgisi var boş beleş erkek istemiyorum sadece
Mağarada yaşamak isteyen varsa seni tercih edebilirler 😂
Ayrıca pembe hesap açıp milleti trolleyecek kadar aptal mısın cidden bayansı erkek 😄
elimi sallasam ellisi istesem sıraya dizerim ama ben statülü erkek istiyorum sünepelerden bıktım
Statülü erkeğin statüsü olduğu gibi bakireliğin olsa eyvallah. Oda yoktur şimdi sende tüh. Enayi bulursan haber ver.
Sence bu söylediğim erkekler arasında bilinen kabul gören bir şey mi yoksa kendimi boşuna mı üzüyorum
Sabah sucuklu tostumu yerken seni haberlerde görürsem fazla üzülmek istemem. Malum statülü erkek diye belanı bulacaksın elin zengininden 😄
Çere çöpe yar olmaktan iyidir
Boğazını tut da eri o zaman sen de yağ tulumu
Ne bu öfke
Sana ayar dolum dombili
Oldum*
Ne alaka kanki
Dimi ya ne güzel söyledin, olgun ve dolgun var mı gjvkgjvhv
Elinizdeki ile yetinmeyi bilin. Aza razı gelmeyen çoğu hiç bulamaz
Size denk gelmemis hanim efendi ben son derece tecrübeli sadık hürmetli biriyim bence iyi bakmıyorsunuz
Konu ne anlamadım ama neyse kız dediğin çıtır olacak zaten de genç olacaktı olacak tabii benim için en az 23:24 yaşında olacak
sen kilolumusun ki
Balık etli diyelim
niye evlenmiyorsun
Özel konular bunlar 😳🫣
Dolgun derken ne kadar dolgun
şikayet var yardım edin
Ama genelleme yapmak hatlı bence
Bana kadın olsun yeter
Ben dolgun seviyorum ama ikinci katagorindenim
hep öyle olur
Değil işte zayıf olsa diyorum kilo alırmısın 😁
Offf ikile dayı ya
Bu nasıl konuşma tarzı esc misin
Dolgun sevilmwz mi ya😇
olgun kadının tadı muazzamdır bilen bilir
Bundan bahsediyorum anca internette düşük değerli erkekler balıketi övüp duruyor ama gerçek hayatta düzgün zengin statülü erkeklerin yanında hep çubuklar var
Senden büyüğüm ablacığım
İstediğim boş beleş bir baştaya sap olamamış genç erkeklerle uğraşmamak daha fazla
Dibimde bitiyorlar hep doğru düzgün statülü bir erkek bulmuyor illa çırpı gibi mi olmak lazım
Tiroidim var zayıflayamıyorum
Otuszum
Hayır sadece bu bakış açısının ne kadar geçerli olduğunu merak ediyorum
tüm erkekler skm gibi
orası öyle🤣
Sen nasılsın
sorudan çıkarılıyor aslında
Kafam dolu
Ben kiloluyum hafif
Dolgunsn
Ne kadar
zevk meselesii
Siz kiloku değilde sadece balık etlimisiniz
sana ne lazım :D
Haha tercih meselesi
Çoluk çocuk mu hep sana denk mi geliyor
Sen nasılsın peki
Müdür fetişisti 😆
Doğru bir gözlem
çok az erkek doğruluyor dediğimi
erkekler farkında değilmi bunun o halde? belkide kuruntu yapıp kendimi boşa üzüyorumdur
Yerinde bir isyan😅
Haklımıyım sence
bu erkekler arasında bilinen bir şey mi
heh ya bundan bahsediyorum sen daha iyi anlattın
peki sence bu yaşla mı ilgili statüylemi
Sakin ol. Seni görmemiştim o yüzden
Hemende düştüm
Kaldırmama izin ver o zaman
eminim 2. Kategori erkeksindir eminim
Senin kategori anlayışın ne bilmiyorum ama senin asıl beklentin belli gibi 😊
Düzgün erkek çerçöple uğraşmak istemiyorum
Sen ne kadar sağlamsın?