Akıl veririmisiniz ben mi safim gerçekten?

Şimdi ben 4 5 gün birisiyle konuştum kişilik o kadar tam aradığım birisiydi falan işte neyse her şey güzel gidiyordu bu süre içerisinde tesadüfen instadan bana yazan eski sevgilimi gördü ben yazmıştım ama yazma arama yazdım sadece bu kadardı neyse flörtleştiğim çocuk buna yazdı yazma falan diye. Yazdıktan sonra bana ben seninle takılmıyorum hareketlerine biraz daha dikkat et dedi ben de zaten ediyorum uyarmana gerek yok falan dedim. Neyse biz buluşma ne zaman olur diye konuştuk ben de üç ay geçmeli en az dedim ona da tamam dedi sonra buluşmada ne yaparız konusu açıldı sarılma falan ideal dedim fazlası olmaz deyince engelledi bir gün sonra tekrar konuşma fırsatımız oldu engelleme nedenini sordum ben o kadar süre bekleyeceğim ilk buluşmada da hiçbir şey yapmayacak mıyız dedi ben de dedim sen zaten istemediğin şeyler olmaz diyordun ilk başta niye rahatsız oldun dedim yok işte bir şeyler uydurdu falan neyse öyle konuşma bitti. Bu süre çok kısaydı ama o sözleri o kadar gerçekçiydi ki o kıskanmaları o ilgisi falan ben böyle bir şey görmedim ya bu erkekler çok usta ya da ben sala.. gim

Akıl veririmisiniz ben mi safim gerçekten?