Eve gidelim ama hangi eve gidelim bu da çok kritik yani belki de hadi evlere dağılalım anlamındaki eve gidelimdir yani hemen kötü düşünmem, biraz bardağın dolu tarafından bakayım dedim😁
Şakası bir yana ilk buluşmada hangi taraf davet ederse etsin eve falan gidilmez.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Eskisi gibi kim evleniyor da ciddi arıyorsunuz 🤭. İstersen gitme ama 3-4 buluşmadan sonra çok umutlanma... Sevişmeyen kadın = Marş basmayan araba gibidir. Boşu boşuna park ücreti masrafından başka bir işe yaramaz. Evlensen dahi bu böyle. Cinselliğiniz bozulduğunda her şey bozulur. kadın ve erkeği bağlıyan tek damar = tensel çekim, sevişme, seks... Gerisi yalan dolan...
Niye sen hayvan mısın kardeşim tek yapabildiğin eylem çiftleşme mi? O kafayla bakarsan kadının da erkeğe yaklaşmasının başka sebebi olmaz, saçma sapan konuşmayın.
Tek amacı soluk almanın hayatta kalmak ve çiftleşmek. hormonlarımız, cinsiyetlerimiz ve cinsel organlarımız var. Neden? Her ay litrelerce niye kan atsın insan bedeni gibi ekonomik ve hayatta kalma odaklı olan bir yapının? Bir erkek öldükten 2 gün sonrasına kadar testisleri siperm üretiyor. Niye böylesine gelişmiş üreme yapıları var öyleyse?
okudum. Ve evet. İnsan bilimsel olarak omurgalı bir hayvan. GPT sor bunu. Ölümün varlığı bile üremeyi var etmek amaçlı. 500 yıl yaşıyıp 500 yıl boyunca regl görebilseydin kim neden ürerdi ki? Ölüm bile ürememizi sağlamak amaçlı dizayn edilmiş biyolojik bir düzen. üre - gelecek nesil yarat ve onlara gelecek sun ve öl. Dünya da ki biyolojik sistem böyle değil mi? annen-baban bile şu an sana birikim yapıyor geleceğin için ve vefat edicekler bir gün bunu bilerek sana bir gelecek sunmayı istiyorlar. Ben mi yanlış yorumluyorum düzeni sence?
Sen bu hiçbir temele dayanmayan felsefik düşünceni anca kendin gibilere yedirebilirsin, orada bi hayvanın fiziksel yapısından değil zihninden bahsettim anlasan bunları yazmazdın, ayrıca insana özgü bir sürü duygu ve hareket varken sadece cinselliği ön planda tutman senin uçkur meraklısı biri olduğun anlamına geliyor zaten, çok da konuşmaya gerek yok yani.
Peki. saygı duyuyorum düşüncene. Haklı görüyorum seni. Son bir soru. İnsanlar sence neden evleniyorlar? Niye ebebeyinlerin seni yaptılar? Kendi öz fikrine göre yorumlarsan sevinirim.
İlk buluşmada “eve gidelim” diyorsa, niyetini gayet net belli ediyordur 😏 Bu kötü insan olduğu anlamına gelmez ama büyük ihtimal uzun vadeli, emek isteyen bir ilişki aramıyordur. Sen sınırlarını net koyduğunda saygı duyuyorsa başka; ısrar ediyorsa direkt elenmelik 🚩 Sen böyle bir durumda ne yaparsın, kalkar gider misin yoksa ortamı mı yumuşatırdın? 💬
Daha yeni görüşülür görüşmez ne öyle hemen eve geçmek? Kendim erkek olarak bile hemen eve gitmem. İlk önce bir kafe vb. ortamda görüşmeyi tercih ederim.