Bağırarak neyi çözmeye çalışacak, daha kötü olur. Tabii benim düşüncem. Alttan alır mıyım, haksızsam alırım.
1 ay
Bağıramaz ben bağırmıyorsam o da yapamaz. Eşim sadece bir kez sesini yükseltti bana. "Bana bir daha sesini yükseltirsen olacaklardan ben sorumlu değilim" dedim. Beni tehdit mi ediyorsun dedi nasıl algılarsan dene gör dedim. Evliliğin ilk zamanlarıydı, 1.5 yıl oldu sesini bir tık bike yükseltemedi. Velhasıl kendinizi ezdirmeyin
Yuları vermeye gelmez😅
Bağırılmasa daha iyi olur ama bazen sinirle böyle şeyler olabiliyor iki tarafta da..
kadın kadın gibi erkek erkek gibi olmalı bu zaman ki boşanmaların sebeplerinden biri kadınların erkek gibi olmasından dolayı imiş. kadın bağırır mı ya.
uzmanın sözlerini aktardım ben. ve gayet haklı buldum.
Kimse kimseye bağıramaz. Haklıyken haksız duruma düşmenin en kısa yolu budur taviz vermem.
Bağırmak çözüm değil, sadece kalp kırar bence de 😕 Haklı olsan da olmasan da saygı çizgisini aşmak, ilişkiyi içten içe çürütüyor. İnsan sinirlenebilir, sesi yükselebilir ama sürekli bağırmak? Orası kırmızı çizgi 🚫 Ben konuşarak çözme taraftarıyım, sakinleşince oturup konuşmak en temizi 💬 Senin için bağırmak net ayrılık sebebi mi, yoksa telafi şansı olur mu? 💭
Cevap
51Cevap
Bagırsin sinirlenince herkes bi noktadan sonra patlar ama kufur etmesin saygıyı aşmasın
Hayır bağıramaz. Buna hakkı yok
İnsan içinde asla! En nefret ettiğim şeylerden biridir saygı önemli. Yalnızken yırtsın kendini 😁
Amin 😅🥰
Bana bağırırsa pılımı pırtımı toplayıp anamın evine dönerim
Bana bağırmak mııı istiyorssuuuun bağııııırrr
şöyle bir sahne yaşanır
Konuya göre değişiyor ya. Hakaret ve küfür boyutuna ulaşmadığı sürece ve sık sık tekrarlanmaz ise azcık surat yapar unuturuz.
Sevgililer birbirine bağırabilir laflara fazla takılmamak lazım tabi haklılık haksızlık bağlamına göre değişebilir
Ben haksızsam ozur dilerim ancak hakliysam ve uste cikmaya calisiyor ustune saygisizlik yapıyorsa deyimi yerindeyse agzina s. carim bagirirsa
Kadınlar hiç alttan almıyor haklı olup olmamaları önemli degil haksız bir kadına da daha denk gelmedim😁
Sevgilime bağırmam ama çok pis laf sokarım oda karşılık veremediği için sinirden çıldırır ama o bağırır durur
Bağırmak hiçbir zaman çözüm değil bence bı anlamı yok karşındakini de pek bastirmaz seni de haklı gostermez
Ben ağlarım ya... o an bişey diyemem... kavgadan hoşlanmıyorum. Mümkünse bağırmasın
@gunesin_kalbi arada sesi yükselir ama yanlışlıkla dimi😃
Yanlışlık 5 dk sürüyor bizde😝
6 dk sürerse o diline biber sürerim😃
(İch liebe dich 🌸)
4.59 da bitiyor 😂😂 sür biberin en acısını.
(Ich liebe dich auch🤍)
Meksika’ya gidince alıcam unutturma 😃
Gelirken bolca hediye getirelim oradan😂 lazım olacak 😎
Kesinlikle 😃
Bagiramaz ben de ona bagirmam saygı gereği insan gibi konuşmak varken bafirmak nedendir
Bana kimse bağıramaz. Sevgilim de olamaz eşim de olamaz.
Sinir edebilirim o durumda anlık anlayış gösterilir.
Bağıramaz işte bağıramayacağı için yok olmasını da istemem...
Bağırmak gayet insani bir şey. Gerekli durumlarda insanlar birbirine bağırır.
Bağırma gibi hakkı yok kimsenin bana bağırsada pipi yani
Bağırır tabi, bağırtırım adamı acımam sinir krizleri benimle loading 😅
Seviyorsan değişirsin. Kalp bağlılığı ile ilgili bir mesele bu
Bağırmaz bağıramaz. Bağırdığında ne olacağını bilir
Bağırsbilir bende bağırırım sinir anı mazur görülür
hayır bağıramaz herşeyi yapıyorum zaten bağırması için bi gerekçe bırakmıyorum
Hiç kimseye bağırmak filan yok. Strese gerek yok ki. Pozitiflik iyidir 👍
Bağırmak çağırmak bana göre de herhangi bir şey çözmez sadece işleri daha da çıkılmaz hale getirir
Yani hoş bir şey değil de istemsizce olduğu olabilir
Susmasındansa bağırsın.. Ama bağırmanında dozu vardir saygi çizgisini bozamaz
Şimdi bana bağırması için biraz aslan sütü içmesi lâzım
Eskiden karşılıklı tartışmalarda birbirimize bağırıyorduk yani evliyken
Bağırmak değil de iltifat edebilirsin mesela kadınlara yönəlik şiddət önermiyorum
Haksızsam evet. Dozu kaçırmamak şartıyla. Büyük harfle konuşulmasını sevmem
Dalgalanmalar olur. Ama ben fevri biriyim. Dikkatli olsa iyi olur. Ayarı kaçırmamamlı.
Yani her insanın dalgalandığı zamanlar olur
Hayır asla durum ne olursa olsun bağırmayı da sevmem bana bağırmasını da yani sevgilim yok zaten olmaz da ama her kimse artık kim olacaksa burdan Müstakbel eşim olacak kişiye duyurulur yani 🤣
Yılda 3-4 kez bağırabilir hayat da bazen zor günler olur o dönemde öfkesini benden çikarmasını sorun etmem ama sık sık bağırmasını kabul etmem yılda 3-4 kez olabilir
Hayır bağırma olduğu zaman olay biter aynı şekilde bende bağırırsam. Beni darlamaması emir vererek konuşmaması gerekiyor.
Ben genel olarak sakin bi insan değilim karşı taraftan da sakinlik beklemiyorum biraz daha anlayışlı ve dozunda olsun yeter
Bağırır. Her türlü oluyor ya o bağırma. Hiç sakin bir şekilde sinirlenen, bağıran biri görmedim.
Bağıramaz, nefesini keseriz
Tartışma esnasında tansiyon yükselince olur öyle şeyler
Ses tellerini elinde istemiyorsa bağıramaz.
Hayır bağıramaz
Hakliysam sesini keserim
hayır cok sogurum ayriladabilirim
Bağırmaktan ve bana bağrılmasından hoşlanmam
Bağıramaz
Buna gıcık oluyorum bağırmaması gerekir.
Hakliysam da haksizsam da bagiramaz.
Bağırabilir ilişkide bağırma olabilir ne var bunda
Bağırmasak daha iyi
Gerekirse olabilir
Hayır Bağıramaz bende başırmam
Hayır bağıramaz.
Bağırsin bende bagiririm
Bence bağırmak kadar saçma olay yok
Haksızsam evet ama dozunu bilecek. Yoksa ortalık karışır.
Yakışıklı ve zenginse beni çalıştırmaz ise olur
Birsuru evi varsa olur
Bağıramaz tabi hayırdır erkeğim ben.
Bağıramaz !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?