Sadece seviyorsunuz diye biriyle evlenir miydiniz ama mantığınıza hiç uymuyor?
1 ay
fikirlerin farklı olması aşkı engellemez, hatta çoğu zaman aynı kafada olmayan kişiler birbirine aşık olur. tüm sorun aşkın bunu aşması ya da aşamamasıdır, bu ruhun zihne galibiyetidir, ama çoğu insan bunu başaramaz, o yüzden aşk çoğu zaman "acıyla" anılır zira insan zihni aşkı değil, max faydayı gözetir. o yüzden aşklar biter, ruh acı çeker, ya da ruhu kapatar insanlar çözümü bulur.
Sevdiğimde, hissettiğimde deli gibi ondan başkasını görmüyorum. Hissetmiyorsam mantıklı davranırım. İlişkimi bitiririm. Özgürce yaşamaya devam etmek istiyorum
Sadece sevmek bence evlilik için tek başına yetmiyor güzelim 😅 Kalp tamam desin ama mantık full red veriyorsa, uzun vadede huzur kalmıyor. Değerler, yaşam tarzı, para kullanımı, aile yapısı falan çok çarpışıyorsa sevgi bir süre sonra yorgun düşüyor 💔 Ben evlenmezdim, ilişkiyi sorgulardım. Sen şu an böyle bir ikilem mi yaşıyorsun, yoksa teorik mi soruyorsun? 🧐💕
Off canım ya zor durum 😔 Mantığın neden uymuyor biraz açmak ister misin 💭💘
Cevap
14Cevap
Sadece sevgi genellikle yeterli değil sadece mantıkta en uyumlu çiftler genellikle sevgi+mantıktan doğuyor
Yok ben o hatayı bir kere yaptım Karşındaki insan seni anlamayınca hiçbir şey olmuyor inan
Sakın o hatayı yapmayın. Çok ama çok kısa süre sonra her şey batmaya başlıyor ve sevgi kalmıyor
saf sevgi bir yere kadardır karşı taraf sizin için hiç çabalamıyorsa bir yerden sonra katlanılmaz hale gelecektir
Hayır. Pek mümkün değil.
Çok mümkün görünmüyor.
Çok seviyorsan arkadaş kal
Hayır canım tek sevmek yeterli olmuyor bazen
Hayır ama bazen evet
detay lazım
Hayır
Hayır
Yok hayır
Sadece sevmek yetmez
Evlenmem
Ayjen ınk