O kadar ezik geliyorki bu bide aldattığı adamın evine gidiyor aç kalmamak için bu tarz kadınlar size derdini anlatıyormu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar ezik geliyorki bu bide aldattığı adamın evine gidiyor aç kalmamak için bu tarz kadınlar size derdini anlatıyormu
Evli olupta heyecan yaşamak isteyen çok kadın var çünkü etrafa bakıyorlar herkes yapıyor ben neden yapmamayım moduna giriyorlar bana bekar insanlardan 20 mesaj geliyorsa geri kalan 80 mesaj hep evli kadınlardan birde ne olur yani bir kez yapsak ölecekmisin diyorlar herkesi kendileri gibi karaktersiz sanıyorlar :D
Herkesin kendi derdi tasası sorunu belkide beklentisi belkide hayattaki silikliği buna itiyor olsbilşr kimse kimseye bu konuda ezik vs deme hakkı bence olamaz sonuçta herkesin dersi sadece kendinin seçimidir.
Ya o gitmedigi tatilin almadıgı şeylerin havasını atıyor
Yani demek istediğini anlayamadım?
Yapmadıgı şeylerin havasını atıyor ya bizi eziklemek için
Hava atan bir gün stılan havanın altında kalır... Öneml olan gerçeklerdir.
Ahahshs onu diyorum işte
Herkes kendi seçer istediğni
Bazı insanlar gerçekten çaresizlikten, yalnızlıktan ya da ilgi açlığından böyle yanlış yollara kayabiliyor 😔 Ama bu asla doğruyu haklı çıkarmaz, onu da söyleyeyim. Aç kalmamak bahanesi bana biraz kullandığını da gösteriyor gibi duruyor.
Bana dert anlatan çok oldu, ama böyle bir durumda her zaman önce kendine çeki düzen vermesini söylerim. Sence bu kadının bahanesi gerçek mi, yoksa çıkar ilişkisi mi? 🤔💭
Cevap
21Cevap
Mevzuyu anladım yorumlardan. Boş ver başkasının namusunun derdi sana mı kaldı kendini yipratiyosun
Bana iftira atıldı
Bazı aldatan kadınlarla buradan konuştum. Herkesin bir nedeni var. Yanlış bir şey ama kendilerince haklı oldukları noktalar da var.
Artik nasil zor durumda kaldiysa herseyi goze almis oluyor
Ahahhaa
Sen sakın oyle olma
Eşinin kendisini aldatmayacağına tamamen emin olmasından dolayıdır
Evli kadın neden aldatır sıralıyorum
1 ilgisizlik
2 doyumsuzluk
3 heyecan aramak
4 eşinin onu tatmın edemedi için
Evli kadınım aldatmaya mazereti vardır da dile getiremez gizlidir
Mazereti varsa o zaman başkasını bulacak gidip de bir orada burada s***** yapıp ona buna zarar vermeye çalışmayacak
Çok kişiylemi yapıyor
Yani denekki
Tanıdığın biri olmalı bu kadar tepkili olduğuna göre
Evt
Yazan sensin engelleyen sen komik
Kocasının ekmeğini yiyip sağladığı konforu yaşıyor ama başkasının koynuna giriyor ya...
Eee işte bu or... puluk degilmi
Onlara sorsan eşi onu ihmal ediyor tatmin edemiyor bahanesi...
Gerçekten doyumsuz olanı da var, kocası ilgisiz bırakanı da var, kocası aldatıyor diye intikam için aldatanı da var, var da var yani
Canım şimdi kocası intikam için ağlatırsa sonrasında boşanırsın öyle öyle bir şey olsa öyle oluyor mutlaka ama bu kadınlar akşama kadar Mesela ben görüyorum iş yerlerinde ki adamlarla iş saatleri içerisinde kaybolup kaybolup gidiyorlar Ondan sonra şey yapıyorlar evlerine gidiyorlar çok seviyormuş gibi davranıyorlar
Haklısın her türden var işte
Anlatsam inanmazsın.
Nedne
Uzun hikaye çok karışık
Öyle deme erkek mutlu edemiyor oda başka erkeklere gidiyor bazilari hak ediyor
Abi evli kalmasın O zaman başkalarını hayatına zarar veriyorlar kendilerine saklamak için Mesela ben bunu bildiğim sırf bildiğim için bana nasıl zorbalıklar yapıldı
Nasil yani kim yapti anlamadım
aç kalmamak için derken?
Kocasını sevmediği belli akşam eve gidiyor ona trip atıyor aç kalıyorum şöyle yapıyorum annem para vermiyor yemek vermiyor diye abi adamı aldatıyorsun akşama kadar Hala da böyle bir şey yapmaya ne hakkı var
bir olay var ve sen bizim de bildiğimizi düşüniüp bölul pörçük anlatıyorsun neden?
Yanii. eşini. aldatıyor ortaya çıkmasın diye ona buna saldırıyo ve akşam gene o adama ihanet etnesine ragemn o adamın evine gidiyo
sen kocasına mı aldatığa adama mı aşıksn?
Hiç birine
nedir bu kişler ile bağlantın ve nasıl biliyorsun bu olayı?
Öyle kadınlarda erkeklerde yok olsun
Canı çrkiyordur
Aç kalmak işte herşeyi yaptırabiliyor
bitmiştir evliliği
Yakalanıp öldürülürler umarım.
Aminn
Cinsellik ve deger görme
Kocasından sıkılır
O zamn adamın elmegini nasıl yiyo
Yetinemeyen genç kadınlara hak veriyorum
Nedeni çok
O zamn onlara gitsinler
Onlar kim
Yalanmı
Kınama böyle şeyleri
Aşko bide ona buna iftira atıuorlar
Bence de kimse büyük konuşmamalı insanız
Kocası skmiyordur
Çok fazla
Kâh pe lik
Kendini daha da küçük düşüremez bir insan.
Evt bide bu kadın çok yalancı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?