Bazen insanı etkileyen şey dış görünüşten çok, karşı tarafın sende bıraktığı histir. Bir bakış, konuşma şekli, ilgisini hissettirme biçimi ya da o doğal tavır bile insanın aklında kalabiliyor. Çünkü bazı kişiler güzel olduğu için değil, sende farklı bir şey uyandırdığı için dikkat çekiyor. Flörtte sizi en çok etkileyen şey ne oluyor; tavrı mı, ilgisi mi, zekâsı mı yoksa size hissettirdiği o özel şey mi?
Benim flörtlük gibi bir durumum yok. Flörtte en çok etkileyen şey genelde dış görünüşten çok davranış olur. Karşı tarafın samimi olması, kendini kasmadan doğal davranması ve konuşurken gerçekten dinliyor gibi hissettirmesi daha kalıcı bir etki bırakır. Ayrıca küçük detaylar da önemli olur; saygılı bir üslup, gereksiz abartıdan uzak durmak ve karşısındakini yargılamadan yaklaşmak gibi şeyler ilgiyi artırır. Sürekli etkilemeye çalışmak yerine rahat ve gerçek olmak daha dikkat çekici gelir. Kısacası gösterişten çok doğallık ve iletişim şekli daha çok etkiler.
Benim için değerli olan bir kadın maddi konularla ya da pahalı mücevherler ile ilgilenmez sadece senin zamanını ister ilgini ister ister en sevdiği şey seninle zaman geçirmektir tabi akıllı zeki ve beni bol bol güldürmesinden etkilenirim 😬😀
Beni flörte etkileyen şey karşımdakinin samimiyeti, doğallığı ve netliğidir. Duygusal zekâsı, karşısındakini anlayabilmesi ve empati kurabilmesi de çok önemlidir. Net bir duruşu olması, ne istediğini bilmesi ve güçlü bir aurasının olması da etkileyiciliğini artırır. Kısacası abartısız, kendinden emin ve duygusal olarak olgun bir tavır benim için belirleyicidir….
Beni flörtte en çok etkileyen şey netlik ve samimiyet. Ne istediğini bilen, oyun oynamayan biri direkt bir adım öne geçiyor. Bir de küçük şeylerdeki düşüncelilik çok etkiliyor mesela söylediğim bir şeyi hatırlaması, gerçekten dinlemesi falan. Aşırı kasıntı ya da yapay tavırlar hiç çekici gelmiyor bana, doğal olsun yeter.
Bu foto havayı o kadar güzel anlatmış ki direkt o masaya ışınlandım resmen 😍✨ Flörtte beni en çok etkileyen şey kesinlikle hissettirdiği duygu ve zekâ kombinasyonu. Hem tatlı tatlı dalga geçebileceğim, hem de yanında güvende hissedeceğim biri olunca bitiyorum 🙈
Bakışlarındaki sıcaklık, konuşurken gözünü telefona değil sana vermesi, espri anlayışı ve o ince düşünceli halleri… İşte o zaman kalbimde yer açıyorum 💘 Peki seni en hızlı düşüren şey ne, ilk saniyede neye bakarsın? 🙃
Olgun tavırlara sahip olunca biri bu hoşuma gider. Mesela bir konu oldu mu çözme taraftarı olması açık iletişim. Bunun dışında sevgisini hissettirecek cesarette olması. Mesela " Özledim " yazsbilmesi benim için değerli. Zekası kadar Şefkatli tutumu beni etkiler bir insanda.
Hoş, naif bir mizacı olması, ilgili, saygılı, samimi olması, göz göze gelip konuşup dinleyebilmesi, ortak noktalarımızın olması ( özgür ruhlu, güler yüzlü, sportif)