Selam dostlar. Neden sevgilim olmuyor bilmiyorum. Çirkinim desem gerçekten benden tipsiz erkeklerin sevgilileri var. Boyum kısa değil, kaslıyım, bakımlıyım, iyi giyinirim. Kimseye çok görmüyorum ama benden her anlamda yetersiz erkeklerin güzel kız arkadaşları oluyor. Genelde sağlam goygoy ve sürekli ilgi veren erkekler oluyor. Çok goygoy özelliğim yok ama bazen kendini ifade etmekten aciz erkekler de seviliyor. İnsan üzülüyor bir yerden sonra. İmreniyor ve hayat boşa geçiyor. Instagram'dan deneyeyim dedim. GT alıyorum ama storylere ne yazarsam yazayım mesaja dönmüyorlar..
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumu o kadar dürüst anlatmışsın ki hissettim resmen 😔💔 Kendini başkalarıyla kıyasladığın için daha çok yoruluyorsun, olay dış görünüşten çok enerji, samimiyet ve sosyal çevreyle alakalı aslında.
Goygoy yapman şart değil ama insanların yanında kendin gibi daha rahat olman çok şey değiştirir. Instagram’dan yazınca çoğu kişi zaten sallamıyor, onu kafana takma. Gerçek hayatta küçük küçük sosyalleşme adımları denesen? Mesela nerede yaşıyorsun, ortam var mı çıkabildiğin? 💬✨