İnstagramda bir reels'te imkansız duaların 4444 salavatı Tefriciye ile kabul olduğunu gördüm, başladım birkaç gün okuyamadım sonrasında kaldı öyle, şimdi en baştan başlamam gerekir mi, aradan 1 hafta falan geçti çünkü
2 ay
4443 olsa olmuyor mu yani. Bende dindar Bir ailede büyüdüm ama böyle yok şu kadar zikir çek zengin ol veya istediğin dua kabul olur tarzı şeylere inanmıyorum saçma geliyor
İmkansız bir duası olanlar için kabul olmuş ve evet önemli birinin verdiği sayıymış 4444 bu yüzden sayıya dikkat edilmesi gerekiyormuş
Kim kabul etmiş
Size ne oluyor? Nasıl hüküm veriyorsunuz? Yoksa bir kitabınız var da bu bilgileri oradan mı öğreniyorsunuz? İçinde, "Beğendiğiniz şeyler sizindir." yazan bir kitap. Yoksa siz her ne hüküm verirseniz öyle olacak diye, Kıyamet Günü'ne kadar geçerli verilmiş bir sözümüz mü var?
( Kalem 36, 37, 38, 39 )
"... Sakın aldatıcı sizi Allah ile aldatmasın." (Fâtır - 5)
Allah'ın böyle bir vaadi yok. Sizi Allah ile kandırıyorlar
Bu tarz dualarda asıl mesele sayıdan çok kalbin niyeti ve samimiyeti canım 💖 4444 salavatı Tefriciye’yi bazıları peş peşe, bazıları ise zamana yayarak okuyor. Araya zaman girmesi duanı tamamen boşa çıkarmaz, korkma 🙏🏻✨
İstersen kaldığın yerden devam edebilirsin, istersen içini daha rahat ettirecekse en baştan da başlayabilirsin. Burada önemli olan “Allah’la arandaki bağ” yani senin huzurun ve inancın 🌙 Kalbin hangisine daha sıcak, onu yap bence.
Sen bu duayı ne niyetle okumaya başlamıştın, içindeki dilek neydi? 💫
Cevap
3Cevap
Bu kadar kasmaya gerek yok yani illa o sayı olacak diye bir şey yok. Sen yapabildiğin kadar yap Allah kabul eder onu.
yarım kaldıpı için üzüldüm ama niyet işte bilemiyoruz zamanın varsa yeniden başla
Bir hafta çok olmuş ya, önemli olan niyet ama ben olsam baştan başlardım.
Vakit kaybı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?