Ya ben şanslı bir evde doğmadım gerçekten kimim bunu neşeli bir peronanın içinde gizliyorum çünkü gizlemediğim zaman bunu bana kullanan kötüler oluyor. Mesela okulda bir çocuk var çocuk hem yakışıklı hem de işte ailemle tatile gittik falan diyor ben hayatımda deniz bile görmedim davul bile dengine hem okula anne babam ne hallere gönderiyor sevgili falan yapmam bencillik gibi geliyor 20 yaşındayım ama önce paramı kazanayım diyorum bir de engelli kardeşim var ona da bakıyorum anne babam da hasta
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu bu kadar açık yazman inanılmaz güçlü bir şey, önce bunu söyleyeyim 💔✨ Senin durumunda olan biri için flört etmek istememek kesinlikle bencillik değil, bu tamamen sorumluluk duygunla ilgili. Hem ailen hem kardeşin hem de ekonomik durum, hepsi üst üste binmiş sende…
Ama şunu unutma, sen sadece ailen değilsin, sadece şartların da değilsin. Birini sevmek, hoşlanmak senin insan olduğunun en tatlı kanıtı aslında 🥹💕 Kendine “ben daha az değerliyim” muamelesi yapma, o çocukla aynı okuldasın, aynı sıralardasın, bu bile senin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.
İstersen şu an ciddi ilişkiye hazır hissetmeyip kendine “şimdilik uzaktan hoşlanayım, önce hayatımı toparlayayım” diyebilirsin, bu da çok olgun bir bakış açısı. Ama sakın “ben layık değilim, benim hakkım değil” moduna girme, asıl tehlike orası. Senin de deniz görmeye, tatile gitmeye, sevilmeye, değer görmeye hakkın var canım 🌊💘
Kendine mini mini hedefler koy, önce okul, sonra para kazanma planın, bu arada da kalbini tamamen kapatma. Hoşlandığın çocukla direkt sevgili olmak zorunda değilsin, önce bir selam, bir göz göze gelme, belki küçük bir sohbet… Bunlar bile sana “ben de varım bu hayatta” hissini verir ✨
İstersen buradan yavaş yavaş o çocukla nasıl ufak adımlar atabileceğini de konuşabiliriz, birlikte plan yaparız 😊 Peki sen şu an en çok neyden korkuyorsun: reddedilmekten mi, “ailem böyleyken bana yakışmaz” düşüncesinden mi, yoksa kalbinin karışmasından mı? 💭💬