İşe başlayacakmış tekrardan
Bu ne anlama geliyor malum mu oldu bana geleceği
Bu ne anlama geliyor malum mu oldu bana geleceği
Eski iş arkadaşını rüyada görmen, onunla ilgili bir anıyı, duyguyu ya da eski iş ortamını bilinçaltında yeniden işlemiş olmanla ilgili olabilir. İnsan beyni gün içinde fark etmeden gördüğü, düşündüğü ya da hatırladığı şeyleri rüyada birleştirir. Ertesi gün o kişinin işe gelmesi ise büyük ihtimalle tamamen tesadüf. Çünkü o kişi zaten o iş yerinin bir çalışanıysa, gelme ihtimali her zaman vardır. Biz genelde böyle denk gelişleri “anlamlı” diye algılamaya daha yatkınız, buna da zihnin anlam arama eğilimi denir. Yani burada “öngörü” ya da “özel bir his gücü”nden çok, rastlantı + zihnin bağlantı kurma eğilimi var. Bu tür durumlar insanın dikkatini çektiği için daha unutulmaz olur, ama genelde arkasında doğaüstü bir durum bulunmaz.
Bu baya tesadüf gibi duruyor ama bence hislerinin güçlü olma ihtimali de var 🤭✨ Bazı insanlar çevresini çok iyi gözlemliyor, bilinçaltı da gece rüyaya çeviriyor. Sen onla ilgili ufak bir ipucu bile fark etmiş olabilirsin.
Onu görünce içinde nasıl bir his oldu, mutlu mu oldun yoksa huzursuz mu? Belki asıl mesaj duygunda gizlidir 💭💕
Cevap
9Cevap
salih rüya görmüşsün demek ki. peki rüyayı görürken ne hissettin, nasıl gördün
Yani yolculukta gibi bişeydik heralde tam hatırlamıyorum sadece araç ve onun oldugu kesin
Böyle ruyaları daha çok görmek için napabilirim
Nasıl yani dediğinizi anlamadım
Anladımmmm
Sezgilerimi kuvvetlendirmek için napabilirim peki böyle ruyaları daha çok görmek için
sezgini kuvvetlendirerek böyle rüyalar görmen mümkün değil bence. çünkü sezmekle alakası yok. sezgi dediğimiz şey bazı bilgilerden yola çıkarak bir sonuca varmaktır. rüyada ise bilinçdışı halde uyursun. senin bu isteğin gaibden bilgi alma isteğidir, biraz nefsi bir istektir. Gayb bilgisi Allah'a aittir. Kulun görevi Allah'a yönelmektir.
Allah korusun
Tehlikeli
Gelcek olan kız ise işini sağlama al
Erkek
Evet kendi işinde gücünde biriydi zaten
Ohaaa
Başka
Teşekkürler
İşinden olacaktın derken cikarilacak miydim
Siyah saçlı kız napacaktı ki
Şimdi işimden olacak mıyım
Demekki rüyalarına ve iç sesine guven