Çoğu iş çıkışı geceleri arkadaşlarıyla çorba içmeye, halı sahaya, okey oynamaya gidiyor, çoğunlukla dışarıda, evde yalnız hissediyorum, kırmadan söylüyorum, anlamıyor, yine aynı ne yapsam
2 ay
Çoğu iş çıkışı geceleri arkadaşlarıyla çorba içmeye, halı sahaya, okey oynamaya gidiyor, çoğunlukla dışarıda, evde yalnız hissediyorum, kırmadan söylüyorum, anlamıyor, yine aynı ne yapsam
Onu eve bağlayacak şeyler yapabilirsin. Belli ki evde yeterince ilgisini çekecek unsur yok. Bu kadın için de geçerli. Evde ortak geçirilen güzel vakit yoksa evde sıkılınıyor. Bunu sadece cinselliğe bağlamayın
Ps oynuyoruz film izliyoruz
Bu durum kalbi cidden yoran bir şey, seni çok iyi anladım… 💔 Evli olup kendini bekar gibi yaşayan eş gerçekten insanın içini acıtıyor. Sen yalnız hissediyorsun, oysa evlilik “biz” demek.
Onunla sakin bir anda oturup “yalnız hissediliyorum” duygusunu net anlatman lazım, suçlar gibi değil, “sen böyle yapınca ben şöyle hissediyorum” diye konuşman çok önemli 🧠 Konu sadece dışarı çıkması değil, kendini ikinci planda hissetmen.
Beraber rutinler oluşturmayı önerebilirsin; haftanın bir-iki günü sadece size ait olsun, net karar alın. Kabul etmiyor, hâlâ aynıysa bu iş saygı boyutuna girer, o zaman bir evlilik danışmanı fikri de kötü olmaz. 🌱
Sen bu zamana kadar ona tam olarak nasıl anlattın, cümlelerin aşağı yukarı nasıldı, birlikte bakabiliriz istersen 💬✨
Cevap
27Cevap
Sende onlarin esleriyle toplan onalra git dizin eve çağırdığı bence çok güzel olur erkekler erkek neşesi, kadınlar kadin neşesi
Seni yanlız bırakıyor yapmaması gereken kusurlu hareket.
Herkes kafasına göre takılıyorsa sende kafana göre takıl
Evde taş gibi karısını yalnız bırakıyorsa zevkle ilgilenenler vardır illaki emin ol
O zaman uzaklaşmak ayrışmak mantıklı geliyor çocuk var mı
Yok
Yaşlarınız kaç
İş cikiisi normal şeyler bunlar kibzaten pek yalnız gozukmuyosun.
Sende gunduzleri çık gez arkadaslarinla aksamda yemek yapma
Sende burada vakit geçir
Siz de kızlarla çıkın
Sende arkadaşlarınla takıl dışarı çık
Sokak Kadını gibi sürtüyor mu enişte bey😂
Niye ihmal bu kadar evden kacisiyor
Kocan yokken eve başka birini al
kac yillik evlisiniz.
Başka bir arkadaş edin,
Sende buraya bana gel olmadığında
Sen de çık
sonunda aldatırsın